Deutsch
Einloggen
Registrieren
Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen Über iAgora
 Deutsch
Angebot aufzeigen
Startseite Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen
Arbeit > Jobs > IT/Technologie > Niederlande > Venlo > Angebot aufzeigen 

Front-end Developer

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Venlo, Niederlande
IT/Technologie, Niederländisch, Englisch
21
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Wil jij meehelpen met het (door-)ontwikkelen van de online applicatie portfolio van Schulinck, onderdeel van (COMPANY NAME)? Wil jij het huidige team van Software Ontwikkelaars versterken? Wil jij werken volgens SCRUM, ontwikkelen volgens de SOLID principes en voorop lopen in het toepassen van de nieuwste front-end ontwikkelmethodieken? Word dan onze nieuwe Front-end Developer!

Over Schulinck
Wij zijn een sterk groeiend onderdeel van (COMPANY NAME) en actief binnen het sociaal domein en de omgevingswet in Nederland. Op onze vestiging in Venlo werken wij met een enthousiast ICT team van 10 collega's samen en ondersteunen wij klanten in de gemeentemarkt. De ICT afdeling binnen Schulinck is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en de verwachting is dat deze trend zich voort blijft zetten. Er staan veel nieuwe ontwikkelingen en producten op de planning.

Wat ga je doen?
In deze afwisselende functie adviseer je en vertaal je wensen naar nieuwe front-end functionaliteiten en designs. Je draagt hiermee bij aan de ontwikkeling van deze nieuwe functies. Je integreert en implementeert de ontwikkelde front-end componenten in een front-end framework. Je stelt documentatie op en je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande applicaties. Daarnaast voer je handmatige en geautomatiseerde testen uit.

Wie ben jij?
Jij houdt je bezig met alles wat zich in de browser afspeelt en zet dit op een professionele manier met hedendaagse standaarden en technieken neer. Je vormt de schakel tussen UX en backend development. Je brengt kennis over op je teamgenoten, maar leert net zo hard weer van hen. Moeilijke maar spannende systeemontwerp- en implementatieproblemen los je samen op. Je bent niet bang voor UX en PHP goeroes. Collega's omschrijven jou als ambitieus, prettig in de omgang en gemotiveerd. Je bent een communicatieve teamplayer met uitstekende adviesvaardigheden. Je werkt gestructureerd en kan goed plannen, zodat je jouw doelstellingen naar concrete acties en activiteiten kan vertalen.

Opleiding:
Je hebt met succes een ICT-opleiding doorlopen (minimaal HBO).

Ervaring:
* Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
* Ervaring met projectmatig werken in een SCRUM team;
* Uitstekende kennis en ervaring met JavaScript en minimaal één modern JavaScript framework;
* Je hebt ervaring met REST API's en weet wat SOLID, DRY en Git is;
* Je hebt ervaring met HTML/CSS;
* Ervaring met Vue en TypeScript is een pré;
* Kennis van en ervaring met UX, gevoel voor design.

Wat bieden wij?
Wij zijn een snelgroeiende, beursgenoteerde en financieel gezonde organisatie. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team van collega's en bent onderdeel van de Segmenten divisie.

Naast een goed salaris bieden wij jou:
Een 32- tot 36-urige werkweek, een interessante winstdelingsregeling, een laptop van de zaak, een mooie bijdrage aan je pensioen (als werkgever leggen wij 2/3 in), goede mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei (zowel in Nederland als in het buitenland) en een baan met uitzicht op een vast dienstverband.

Daarnaast organiseren wij een jaarlijkse sportdag, een knallend eindejaarsfeest, krijg je bij ons gratis fruit en vooral veel werkplezier met leuke en professionele collega's!

Wij zijn er trots op om voor het zesde jaar op rij erkend te worden als Top Employer in Nederland. Ben je nieuwsgierig waarom? Wij gaan graag met je in gesprek om je hier meer over te vertellen!
De standplaats voor deze functie is Venlo.

Interesse?
Upload je cv via de sollicitatiebutton bij deze vacature. We begrijpen dat je niet lang wilt wachten op een terugkoppeling en daarom proberen we je binnen 5 werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

(COMPANY NAME) Nederland doet haar eigen recruitment. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 14 Nov 2020
Bereich: IT
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
51.052 Jobs und Praktika
in 120 Länder
Registrieren   oder Einloggen
Wir verwenden Cookies, um Dienste bereitzustellen, Inhalte und Anzeigen zu personalisieren und unseren Datenverkehr zu analysieren.  Mehr Infos.
Andere Optionen Ich akzeptiere