Deutsch
Einloggen
Registrieren
Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen Über iAgora
 Deutsch
Angebot aufzeigen
Startseite Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen
Arbeit > Jobs > IT/Technologie > Niederlande > Angebot aufzeigen 

Leading Ladies in Tech Event

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Niederlande
IT/Technologie, Niederländisch, Englisch
16
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

De wereld van IT verandert snel. Door de manier waarop de wereld verandert is de juiste balans tussen vrouwen en mannen nodig, dit zorgt voor de mogelijkheid tot het creëren van het nieuwe leiderschap dat we in de toekomst nodig hebben.

Voor vrouwen, om met elkaar in contact te komen en te inspireren, organiseert (COMPANY NAME) het virtual event "Leading Ladies in Tech" op donderdag 28 januari 2021 van 12:00 tot 13:00 uur.

Studeer jij of ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een stage of job in de IT? Of twijfel jij of IT wel wat voor jou is? Kom achter de mogelijkheden en luister mee naar diverse vrouwelijke gastsprekers en ga na of IT een match is voor jou!

Wie ben jij

* Je volgt een hbo- of universitaire studie richting IT of bent afgestudeerd;

* Je hebt een sterke affiniteit of ervaring met IT;

* Je bent op zoek naar een stage/baan;

* Je bent nieuwsgierig naar (COMPANY NAME) als mogelijke werkgever.

Aanmelden

Aanmelden kan door te solliciteren met je cv te sturen. Wij nemen dan automatisch contact met je op.

Over (COMPANY NAME)

(COMPANY NAME) is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij (COMPANY NAME) zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is (COMPANY NAME) de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. (COMPANY NAME) opereert onder de namen (COMPANY NAME), (COMPANY NAME) Consulting, (COMPANY NAME) Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nx.xxxx.xxt.

(COMPANY NAME) zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt (COMPANY NAME) op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 13 Jan 2021
Bereich: IT
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
52.556 Jobs und Praktika
in 120 Länder
Registrieren   oder Einloggen
Wir verwenden Cookies, um Dienste bereitzustellen, Inhalte und Anzeigen zu personalisieren und unseren Datenverkehr zu analysieren.  Mehr Infos.
Andere Optionen Ich akzeptiere