Deutsch
Einloggen
Registrieren
Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen Über iAgora
 Deutsch
Angebot aufzeigen
Startseite Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen
Arbeit > Jobs > Management > Niederlande > Amsterdam > Angebot aufzeigen 

Management Consultant

Firmennamen nicht gezeigt
 Amsterdam, Niederlande
Management, Niederländisch, Englisch
28
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

In het kort

Samen de bank veilig houden, daar draait het bij ons om. De behoefte aan informatie beveiliging neemt steeds verder toe. Binnen de bank valt voor aanvallers veel te halen. Daarom zijn we constant op zoek naar nóg slimmere manieren om digitaal bankieren zo veilig mogelijk te maken. Een grote verantwoordelijkheid, want er staat veel op het spel. Heb jij de organisatorische en strategische securitykennis om onze bank- en klantdata nog beter en slimmer te beschermen en de veiligheid te garanderen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je werk

Je bent, samen met 10 collegae, verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Corporate Information Security Office (CISO). Als Management Consultant wil je de efficiëntie en productiviteit van de CISO organisatie vergroten. Je speelt een belangrijke rol in organisatorische onderwerpen die van invloed zijn op de sturing, manier van werken en de strategie van de informatie beveiliging van de bank.
Je adviseert en ondersteunt bij het neerzetten van een (nieuwe) strategie of verbetering van een proces en draagt dit tevens uit binnen de organisatie. Je houdt onze performance en financiën goed in de gaten en signaleert wanneer er actie ondernomen moet worden. Het verzamelen en analyseren van data, presenteren, plannen en organiseren en het kunnen opstellen van rapportages zijn daarbij van groot belang.
Je krijgt te maken met een grote mate van diversiteit qua onderwerp, grootte van het stakeholderveld en het in beweging krijgen van de CISO organisatie en het management team.

Werkomgeving

Er gaat geen dag voorbij of er duikt wel een bericht op over een data breach of DDOS aanval. En dit zijn nog maar twee vormen waar wij onze activiteiten op richten. Minstens zo belangrijk vinden wij de maatschappelijke relevantie van ons werk. Wij hebben een rol te vervullen als drijvende kracht voor informatie beveiliging voor de bank, onze klanten en de maatschappij, die van invloed is op de veiligheid en stabiliteit van de maatschappij en onze klanten.
Binnen CISO hechten wij grote waarde aan het verbinden van de belangen van onze klanten, de maatschappij en de bank. Bij CISO werken ongeveer 400 collega's die verantwoordelijk zijn voor de informatie beveiliging van de bank wereldwijd. De afdeling Security Governance & Organisation (SG&O) bestaat uit 3 teams. In totaal werken er 25 medewerkers. Jij werkt samen met 10 collega's in het team Organisational Support. Je werkt in een team in transitie en dat geeft een extra dimensie aan jouw functie. Je bouwt mee aan het team en het in gang zetten van verbeteringen.
Kortom, je werkt in een dynamische en internationale omgeving die volop in ontwikkeling is en die op zoek is naar vernieuwende manieren om het belang van informatie beveiliging onder de aandacht te brengen.
Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen (COMPANY NAME) zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega's zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Je profiel

Je hebt ervaring als consultant in diverse verandertrajecten. Complexe zaken weet je te structureren en eenvoudig uit te leggen. Het verbeterpotentieel baseer je op basis van zelf uitgevoerde (korte) analyses. Je neemt initiatief, bent kritisch, houdt een rechte rug en durft buiten de gegeven kaders te denken. Naast het opstellen van een verbeterplan, heb je ook ervaring met het daadwerkelijk implementeren en verzilveren van het potentieel, waarbij je de borging uiteraard niet vergeet. Je stakeholders staan niet voor verrassingen omdat je regelmatig met hun afstemt. Maar bovenal heb je de ambitie om in een grote en soms complexe organisatie tastbare resultaten te boeken.
Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
* Je hebt een WO werk/denkniveauxxx8;
* Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
* Bewezen consultancy projecten
* Kennis van methoden/technieken en processen in een Agile organisatie (Scrum, DevOps)
* Ervaring met organisatieontwikkeling en verandermanagement
* Affiniteit met security en IT
Heb je de volgende competenties?
* Analytisch denken
* Energie en beweging creëren
* Doel- en resultaatgericht
* Samenwerkingsgericht
* Planning & organisatie
* Klantgericht
* Discipline & lef

Wij bieden

…de kans om binnen deze grote organisatie nóg beter te worden in je vak. Gaat jouw hart sneller kloppen van de combinatie security en consultancy en wil je meehelpen de organisatie & strategie van informatiebeveiliging te optimaliseren? Dan is CISO dé werkplek waar je nooit raakt uitgeleerd. Fouten maken mag, zolang je ervan leert!
(COMPANY NAME) hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je daarom veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket van employee benefits. Hiermee kun je voor een groot gedeelte je eigen voorwaarden bepalen. Wij bieden je:
* De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
* af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis
* Tools om fit & vitaal te blijven
* Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
* Een persoonlijk ontwikkelbudget van EUR 1.000 per jaar
* Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
* Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online op deze vacature. We maken graag kennis met je!

Gelijke kansen voor iedereen
Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen (COMPANY NAME) hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland, NL #job-location.job-location-inline { display: inline; }

Plaatsingsdatum: 17-aug-2020

Requisition ID

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 18 Aug 2020
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
51.714 Jobs und Praktika
in 121 Länder
Registrieren   oder Einloggen
Wir verwenden Cookies, um Dienste bereitzustellen, Inhalte und Anzeigen zu personalisieren und unseren Datenverkehr zu analysieren.  Mehr Infos.
Andere Optionen Ich akzeptiere