Deutsch
Einloggen
Registrieren
Angebot aufzeigen
Startseite Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen
Arbeit > Jobs > Öffentliche Sektor > Ungarn > Budapest > Angebot aufzeigen 

Future Potentials

Firmennamen nicht gezeigt
 Budapest, Ungarn
Öffentliche Sektor, Ungarisch
125
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Ligne de serviceInternal Firm Services

IndustrieNot Applicable

SpécialisationIFS - Human Capital (HC)

Niveau de managementAssociate

Description du poste & résumé

Magyarországon két irodánk - Budapesten és Győrben -, közel 1000 szakértője három üzletágban fókuszál arra, hogy ügyfeleink számára igazán személyre és vállalatra szabott megoldásokat nyújtsunk:

* Audit üzletágunkban könyvvizsgálatot, és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat végzünk, akár folyamat- és informatikai átvilágításokkal;
* Adó és jogi szolgáltatásokkal foglalkozó üzletágunk - ahogy nevében is szerepel - leginkább adózási és jogi kérdésekben áll ügyfeleink rendelkezésére;
* Advisory területünk pedig sokféle szolgáltatást fed le: stratégiai tervezéstől, beruházások támogatásán át a turisztikai jellegű tanácsadásig számos projekten dolgozunk.

Igazán színes csapat vagyunk tehát, munkatársaink különböző háttérrel és szemlélettel rendelkeznek, vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cégként pedig arra törekszünk, hogy a hazai gazdasági élet aktív szereplői és véleményformálói legyünk. Nemzetközi színvonalú szolgáltatásunk mellett büszkék vagyunk fenntartható és etikus stratégiára építő működésünkre.

Ez nem egy hagyományos álláshirdetés. Ezt a "pozíciót" azért hoztuk létre, hogy akkor is lehetőséged legyen önéletrajzodat eljuttatni hozzánk, ha éppen nem találsz olyan álláslehetőséget, mely érdeklődésednek és eddig szakmai tapasztalatodnak teljes mértékben megfelel.

Mielőtt azonnal rányomnál a "jelentkezem" gombra, kérjük olvasd el az alábbiakat és ennek megfelelően mérlegeld, hogy érdemes-e most jelentkezned.

Mikor lehet hasznos ide feltöltened a jelentkezésed?
* Ha rendelkezel számunkra releváns egyetemi/főiskolai - preferáltan gazdasági, jogi, informatikai képzésben szerzett - diplomával VAGY aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel és gyakornok szeretnél nálunk lenni
* Folyékonyan beszélsz angolul
* Rendelkezel olyan tapasztalattal, mely a fentebb említett területekhez kapcsolható (amennyiben nem gyakornok szeretnél lenni)
* Ha többször átnézted honlapunkon az összes nyitott álláslehetőségünket, és éppen nem találtál olyat, amely neked releváns lehet
* Ha szeretnéd, hogy legyen nálunk önéletrajzod az elkövetkezendő néhány hónapra, és kollégáink egyszerűen megtaláljanak

Mikor NEM érdemes ide is jelentkezned?
* Ha jelentkeztél korábban vagy akár ezzel a jelentkezéssel párhuzamosan BÁRMELYIK másik hirdetésünkre honlapunkról. Amennyiben a jelentkezés során jóváhagytad, önéletrajzodat az adott keresés lezárultát követően más kereséseknél és láthatjuk - így meg fogjuk találni az anyagodat, ha új keresésünk nyílik, vagyis nincs szükség a jelentkezésed duplikálására.
* Ha aktívan keresgélsz, azt javasoljuk, hogy térj vissza rendszeresen karrier-oldalunkra, mert nyitott kereséseink heti rendszerességgel frissülnek. Ebben az esetben megtalálhatod azt a pozíciót, mely leginkább Neked való lehet.

Fontos: Munkatársaink rendszeresen nézik a jelentkezéseket, viszont megkeresni csak akkor tudunk, ha önéletrajzod illetve szakmai háttered minden tekintetben megfelel szakmai vezetőink elképzeléseinek. Egyéb esetben a jelentkezésed státuszáról automatikus rendszerüzenetben értesülhetsz.

A hatályos adatvédelmi szabályaink itt is érvényesek, ugyanakkor szeretnénk jelezni, hogy jelen esetben az önéletrajzokat (egyéb konkrét álláshirdetéseinkre beadott pályázatoktól eltérően) félévente töröljük rendszerünkből.

Reméljük, lesz lehetőségünk együttműködni a későbbiekben.

Éducation (si vide, diplôme et/ou domaine d'études non précisé)Degrees/Field of Study required:

Degrees/Field of Study preferred:

Certificats (si vide, certificats non précisé)

Langues requises (Si vide, langues requises pas spécifiées)

DéplacementsNot Specified

Disponible pour le parrainage d'un permis de travail ?No

Une autorisation du gouvernement est-elle requise ?No

Échéance de publication du poste ŕ pourvoir

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 26 Sep 2020
Sprachkenntnisse: Ungarisch
Anmelden
45.564 Jobs und Praktika
in 116 Länder
Registrieren   oder Einloggen
Wir verwenden Cookies, um Dienste bereitzustellen, Inhalte und Anzeigen zu personalisieren und unseren Datenverkehr zu analysieren.  Mehr Infos.
Andere Optionen Ich akzeptiere