Deutsch
Einloggen
Registrieren
Angebot aufzeigen
Startseite Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen
Arbeit > Praktika > IT/Technologie > Belgien > Brüssel > Angebot aufzeigen 

Incident Manager

Firmennamen nicht gezeigt
 Brüssel, Belgien
Praktikum, IT/Technologie, Niederländisch, Englisch
35
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Alpha Crédit maakt deel uit van de internationale (COMPANY NAME)-groep. Dit maakt ons een stabiel bedrijf waar je als medewerker je beroep volledig kan uitoefenen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Alpha Credit helpen we je bij het ontwikkelen van je carrière. We richten ons ook op gendergelijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot Top Employer.

Binnen AlphaCredit IT voeren we voornamelijk 5 hoofdactiviteiten uit:
De Service Architectuur definieert de functionele en applicatiearchitecturen die geïmplementeerd moeten worden. Application Development Management zorgt voor de ontwikkeling en het onderhoud van IT-applicaties die intern en extern worden gebruikt. De IT-Ops Service zorgt ervoor dat al onze systemen en productie soepel draaien. De Service Desk, onderdeel van IT-Ops, biedt ondersteuning bij het gebruik van deze systemen. De Security and Risk Service zorgt ook voor een goede beveiliging en beheert IT-risico's en de Governance Service definieert, past en implementeert IT-processen en zorgt voor de operationele kwaliteit van de systemen.
De incidentmanager maakt deel uit van de IT-Ops-service en rapporteert aan de Manager IT Operations.

Uw functie

Incident Management: de verantwoordelijkheid voor het managen van incidentmonitoring, zorgen voor communicatie en escalatie indien nodig. U moet zakelijke en technische teams coördineren om de impact voor grote incidenten zo snel mogelijk op te lossen of te verminderen.
Probleembeheer: identificeer potentiële incidenten als een probleem en neem actief deel aan analyses om de oorzaak van grote of terugkerende incidenten vast te stellen om het probleem correct te bepalen en te identificeren. U beheert ook de resolutie-tracking.
Relatiebeheer: verantwoordelijk voor de relatie met onze externe IT-leveranciers en het oplossen van incidenten en openstaande problemen.
Rapportage: ontwikkel en zorg voor periodieke rapportage voor de 3 Incident-, Probleem- en Relatiebeheerprocessen. U volgt KPI's om te voldoen aan SLA's.
Proces: u heeft sterke voorstellen voor continue procesverbetering aan het IT Management Team die relevant zijn en de procesdocumentatie actueel houden.

Uw Profiel

Bachelor in Computer Science of gelijkwaardig door ervaring met minimaal 3 jaar ervaring op een IT-afdeling als Incident of Problemmanager.
Franstalig en / of Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels.
Goede kennis van IT, telecommunicatieconcepten, standaarden en standaarden
Je weet zelfstandig te werken en communiceert goed
De volgende specifieke technische vaardigheden zijn activa: virtualisatiesystemen (VMWare); Windows & Linux OS; Citrix / NetScaler; ITIL
Bestand tegen stress en in staat om met crisissituaties om te gaan
Analyse-, synthese- en precisievaardigheden
Dynamisch en proactief

Ons Aanbod

Wij bieden je een boeiende job (contract van onbepaalde duur) bij een snel groeiend bedrijf.
Een compleet pakket: een competitief salaris, met een brede waaier aan buitengerechtelijke voordelen (verzekeringen, maaltijdcheques, buitengerechtelijke vrije dagen, ...). Een Flex Inkomensplan waarmee u uw eindejaarsuitkering (gedurende de collectief vastgestelde keuzeperiode per jaar) kunt omzetten in één of meerdere voordelen (auto, pensioensparen, vrije dagen, multimedia, internetabonnement etc.) .

Gemakkelijke toegang met alle transportmiddelen in de buurt, vlakbij het Gare du Nord!
Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop! Tijdens de uitwisselingsmomenten word je nauwlettend in de gaten gehouden door je manager en krijg je toegang tot een compleet trainingsaanbod. Daarnaast zorgen we voor integratie via onze onboarding app voor nieuw talent.

Is deze uitdaging voor jou?

We zijn op zoek naar collega's met verschillende achtergronden en ervaringen omdat we geloven dat diversiteit een concurrentievoordeel oplevert voor zowel onze medewerkers als onze klanten.
Wil je je carrière een boost geven en evolueren in een omgeving met een sterke teamgeest? Dan ben je hier aan het juiste adres! Laat het ons weten en solliciteer!

Primary Location: BE-BRU-BrusselsJob Type: Standard / PermanentJob: INFORMATION TECHNOLOGYEducation Level: Bachelor Degree or equivalent (>= 3 years)Experience Level: At least 3 yearsSchedule: Full-time Competency profile: SpecialistReference

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 16 Mai 2020
Stellenangebote: Praktikum
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
41.646 Jobs und Praktika
in 122 Länder
Registrieren   oder Einloggen
Wir verwenden Cookies, um Dienste bereitzustellen, Inhalte und Anzeigen zu personalisieren und unseren Datenverkehr zu analysieren.  Mehr Infos.
Andere Optionen Ich akzeptiere