Deutsch
Einloggen
Registrieren
Angebot aufzeigen
Startseite Arbeit Studien Sprachen Für Unternehmen
Arbeit > Praktika > Marketing > Belgien > Brüssel > Angebot aufzeigen 

Communication Content Strategist - m/f/x - Commercial

Firmennamen nicht gezeigt
 Brüssel, Belgien
Praktikum, Marketing, Niederländisch, Englisch
66
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

COMMUNICATION CONTENT STRATEGIST - m/v/x

Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen?

Het departement Brand, Communication & Quality van (COMPANY NAME) Fortis is op zoek naar een Content Strategist die het merk (COMPANY NAME) Fortis een aantrekkelijke en authentieke stem en invulling kan geven.

De Content Strategist tekent de overkoepelende contentstrategie uit in samenwerking met het Head of Content, op basis van de vastgestelde bedrijfsstrategie en contentpijlers.

Jouw toekomstige job

De Content Strategist ontwikkelt de langetermijnplanning en redactionele agenda en ziet erop toe om het merk en de achterliggende thema's onder de aandacht te brengen. Hij/zij zorgt daarbij voor een evenwicht tussen merkboodschappen en reclameboodschappen voor alle interne en externe touchpoints. Hij/zij leidt de maandelijkse Contentraad en bepaalt daarbij welke thema's voorrang krijgen en stelt de agenda op voor de komende sprints.

Samen met het Content Team bedenkt de Content Strategist verhalen die het merk tot leven brengen op zijn eigen en betaalde platforms, zoals de website van het merk, e-mails, sociale media, video's, podcasts, blogberichten, tijdschriften, eigen reclame, intranet ...

De Content Strategist werkt met branding & richtlijnen om het merk een coherente stem en stijl te geven waarmee het zich kan onderscheiden van andere merken.

Hij/zij bepaalt op basis van statistieken wat werkt en wat niet, en stemt de tactiek daar indien nodig op af.

De Content Strategist werkt samen met zijn/haar tegenhangers in de business lines om alle marketinginitiatieven te ondersteunen, zoals marktintroducties, nieuwe lanceringen, promoties ... Hij/zij kent de doelstellingen van de onderneming en kan die vertalen naar content die aansluit bij het merk en de doelgroepen.

Speel jouw troeven uit

* Je hebt een bachelor- of masterdiploma in de journalistiek, communicatie, marketing, reclame of een verwant domein, of gelijkwaardig door ervaring.
* Je hebt ten minste 7 à 10 jaar contentervaring bij een mediabedrijf, reclamebureau of een intern team.
* Je hebt ervaring met het uitwerken van een doeltreffende contentstrategie (op lange termijn) en het bijhouden van de redactionele agenda (op korte tot middellange termijn).
* Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en in stand houden van de stem van een merk/middel, met een duidelijk inzicht in wat authentiek is voor zowel de onderneming als het publiek.
* Je kunt verhalen op een creatieve manier vertellen op diverse media en je kunt de content afstemmen op de sterktes van elk platform: berichten op sociale media, lange artikels, podcasts, video's ...
* Leerhouding: Je verbetert de content voortdurend in functie van de statistieken.
* Je bent een gedreven denker met strategische planningsvaardigheden en een langetermijnvisie.
* Je hebt ervaring in het samenbrengen van diverse belanghebbenden voor een gemeenschappelijk doel.
* Je lost problemen proactief op, je hebt bewezen organisatorische vaardigheden en kunt je tijd efficiënt beheren.
* Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.
* Je bent in staat om statistieken en analyses te gebruiken om de content en ROI steeds te verbeteren.

In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij (COMPANY NAME) Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijden en van allerlei achtergronden aantrekken en behouden, elk met haar of zijn eigen ervaring. Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%.

Kies nu voor (COMPANY NAME) Fortis en solliciteer hier.

Een eerste selectie gebeurt op basis van jouw cv en motivatiebrief. Zijn we overtuigd dat je de gepaste kandidaat bent, dan nemen wij contact met je op! Succes!

Primary Location: BE-Brussel-HoofdstadJob Type: Vaste aanstellingJob: BRAND AND COMMUNICATIONEducation Level: Master of equivalent (> 4 jaar)Experience Level: Minstens 3 jaarSchedule: Fulltime Competency profile: (Front Office &) SalesReference

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 03 Mär 2020
Stellenangebote: Praktikum
Dauer: 0 Monate
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
40.922 Jobs und Praktika
in 128 Länder
Registrieren   oder Einloggen
Wir verwenden Cookies, um Dienste bereitzustellen, Inhalte und Anzeigen zu personalisieren und unseren Datenverkehr zu analysieren.  Mehr Infos.
Andere Optionen Ich akzeptiere