Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Praktika > IT/Technologie > Niederlande > Utrecht > Angebot aufzeigen 

IT stage

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Utrecht, Niederlande
Praktikum, IT/Technologie, Niederländisch, Englisch
27
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Ben je klantvriendelijk en wil je veel IT ervaring opdoen tijdens je stage? Wil je daarnaast ook ontdekken hoe het is om te werken voor een internationale organisatie? Dan hebben wij bij (COMPANY NAME) Nederland | Beter Horen een mooie kans voor jou! Per september 2024 zoeken wij een nieuwe stagiair(e) op de IT afdeling.
De functie
Als stagiair op de IT-helpdesk bij (COMPANY NAME) ga je je bezighouden met de eerstelijns IT vragen die vanuit de organisatie worden gesteld. Je biedt ondersteuning aan collega's die werkzaam zijn in winkels, aan thuisservice audiciens en op het (COMPANY NAME) Nederland hoofdkantoor. Daarnaast werk je mee binnen IT-projecten en zoek je verbeteringen op en daag je het team uit.
Je werkt in een gezellig team en hebt contact met medewerkers op de werkvloer op kantoor en vanuit de winkels. Bovendien werk je in een internationale omgeving en maak je de internationale projecten van dichtbij mee.
Wat krijg je van ons?
* Een stagevergoeding van EUR400,- bruto o.b.v. een fulltime stage (40 uur).
* De mogelijkheid om te werken voor een doelgedreven organisatie waarbij je een echt verschil kan maken in de levens van mensen.
* Een stage bij 's werelds grootste retailer in de hoorzorg.
* Een modern, duurzaam en inspirerend kantoor in Utrecht op de 18e verdieping, dus je kunt rekenen op een prachtig uitzicht tijdens het werken!
* Een 'smart working policy', waarbij je de kans krijgt om een paar dagen thuis te werken. Zo creëren we de perfecte balans tussen werk en privé!
* Een stage bij een inspirerend, internationaal bedrijf met mooie carrière kansen.
* Iedere dag een heerlijke, gratis lunch met biologische producten (dat scheelt weer boterhammen met pindakaas smeren 's ochtends).
Je zult bij (COMPANY NAME) stage lopen samen met stagiaires uit allerlei andere vakgebieden. (COMPANY NAME) stimuleert de engagement en samenwerking tussen de stagiaires en organiseert aparte bijeenkomsten, workshops en activiteiten voor de stagiaires ter bevordering van een leuke en nog leerzamere ervaring.
Dus ben jij…
* Student aan een IT-opleiding mbo niveau 4 of hbo;
* Op zoek naar een meewerkstage, bij voorkeur fulltime;
* Nieuwsgierig hoe een internationale retail organisatie er van binnen uitziet;
* Klantgericht en vloeiend in het spreken en schrijven van de Nederlandse taal;
Over (COMPANY NAME)
Wij hebben een belangrijke missie: dagelijks geeft (COMPANY NAME) wereldwijd aan duizenden mensen het plezier van de emoties van geluid terug. Met meer dan 20.000 professionals in een netwerk van 9.700 verkooppunten, servicecentra en partners zijn we een grote, maar platte organisatie met korte lijnen. (COMPANY NAME) is de wereldwijde Retail marktleider in de hoorzorgbranche.
Binnen Nederland opereert (COMPANY NAME) onder het merk Beter Horen met 200 winkels en 700 toegewijde professionals. We geloven dat mensen het belangrijkste onderdeel van ons succes zijn en daarom investeren wij in onze mensen en hun ontwikkeling.
Klinkt dit naar meer?
Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onze site!
Heb je vragen of (COMPANY NAME) of de vacature? Neem contact op met Sven van Veen via sven.vanveen@(COMPANY NAME).com / nl-recruitment@(COMPANY NAME).com of stuur een Whatsapp naar Damia Carli 06-41375503.
Als je meer te weten wilt komen over wie wij zijn als Beter Horen kun je terecht op onze website https://www.beterhoren.nl/over-ons

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 17 Mai 2024
Stellenangebote: Praktikum
Bereich: Unterhaltungselektronik
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
104.078 Jobs und Praktika
in 147 Länder
Registrieren