English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Government > Belgium > View Offer 

Medewerker Sample Reception

Company not shown
Belgium  Belgium
Internship, Government, Dutch, English
15
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Functieomschrijving

Als Medewerker Sample Reception ben je verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en opvolgen van ontvangst van voedingsstalen, het registreren van de administratieve gegevens, de aanvragen voor analyses en de uitbesteding (verzending) naar de uitvoerende labs. Je treedt op als intern aanspreekpunt voor de koeriers en monsternemers op verplaatsing en voor de klanten voor vragen/problemen omtrent staalaanvragen en/of ontvangen stalen. Verder zie jij wat er beter kan en denk je mee in verbeteringen.

Functie-eisen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en interesse of ervaring in voeding. Je bent servicegericht, bent op je plaats in een dynamische omgeving en kunt je hoofd goed koel houden onder druk. Je bent in staat om prioriteiten te stellen en staat graag in contact met de klant.

Aanvullende informatie

Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Een salaris van maximaal 2200,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring. Goede secundaire voorwaarden 25 vakantiedagen met de optie om bij te kopen, winstdeling, pensioen dat aan te passen is naar jouw persoonlijke situatie, hospitalisatieverkzekering en meer.

(COMPANY NAME) bestaat wereldwijd uit ruim 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4EUR in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met vele eigen start-ups heeft (COMPANY NAME) in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan

Source: Company website
Posted on: 09 Oct 2021
Type of job: Internship
Industry: Health Care
Languages: Dutch, English
Register
106.054 jobs and internships
in 134 countries
Register