English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Management > Belgium > View Offer 

QA Release Verantwoordelijke Parenterale producten (M/V/X)

Company not shown
Belgium  Belgium
Internship, Management, Dutch, English
9
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Beschrijving:

Binnen de kwaliteitsafdeling van Janssen Supply Chain in Beerse zijn we op zoek naar een QA Release Verantwoordelijke Parenterale producten voor een vaste betrekking. De algemene doelstelling is enerzijds het bewaken van de kwaliteitssystemen binnen de productie- en verpakkingsomgeving van intern en extern geproduceerde parenterale producten, het opvolgen van kwaliteit en compliance bij nieuwe product introducties (NPI) in onze productie omgeving en het opvolgen van marktklachten.

Jouw functie:

* Je bent verantwoordelijk voor het vrijgaveproces van parenterale producten, zowel intern als extern. Je zorgt dat de half afgewerkte producten en afgewerkte producten worden gekeurd en vrijgegeven volgens de vereisten en/of specificaties van de betrokken markten. Om de continuïteit van de marktbevoorrading te verzekeren en stock-out situaties te vermijden, zorg je voor goede communicatie en afspraken met de planningsafdeling.
* Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van afwijkingen aangaande parenterale producten. Je zorgt voor een volledig en totaal overzicht door samenwerking en overleg met alle betrokken partijen om de beslissingen op een gefundeerde manier te staven. Je ziet erop toe dat root cause analyse, impactanalyse en correctieve en preventieve acties grondig uitgevoerd en gedocumenteerd worden.
* Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en goedkeuren van Change Controls. Je gaat na of de wijziging een weerslag heeft op het productieproces, de kwaliteit van het product of de specificaties van de gebruikte materialen volgens de geldende procedures. Daarnaast waak je erover dat alle wijzigingen met directe impact op het registratiedossier worden uitgevoerd en geïmplementeerd zoals goedgekeurd door de bevoegde instanties.
* Je bent verantwoordelijk voor het evalueren, tijdig behandelen en opvolgen van marktklachten met betrekking op de parenterale producten. Je zorgt voor goede communcatie met interne en externe stakeholders en escalatie wanneer nodig.
* Je werkt proactief mee aan verbeteringsinitiatieven die de kwaliteit van het eindproduct garanderen. Je streeft naar een daling van het aantal afwijkingen en klachten door het opstellen van oorzaakanalyses, opvolging en uitvoering van correctieve en preventieve actieplannen en evaluatie van het bereikte eindresultaat.
* Je neemt actief deel aan projecten als kwaliteitsexpert, zoals product-gerelateerde wijzigingen en introducties. Je zorgt ervoor dat de projecten tijdig opgeleverd worden volgens de geldende kwaliteitsnormen.
* Je kan optreden als aanspreekpunt voor nieuwe product introducties. Je zorgt voor een correcte toepassing van compliance, GMP en kwaliteit gedurende de introductieperiode door actief deel te nemen aan werkgroepen. Je verzekert quality oversight door gedocumenteerde QA approval van GMP documentatie.
* Je voert controle rondgangen en interne audits uit conform planning. Je werkt mee aan de voorbereiding van externe en interne inspecties die kaderen in functie van algemene compliance en treedt hier op als spokesperson.
* Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren en evalueren van data voor periodieke kwaliteitsrapporteringen met name Annual Product Reviews, Management Review Meetings en QIP meetings.

Qualifications

Kwalificaties:

* Je hebt een wetenschappelijk universitair diploma (of gelijkwaardig door ervaring).
* Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Je bent vertrouwd met de GMP wetgeving en levert accuraat en nauwkeurig werk af.
* Je bent vertrouwd met farmaceutische productontwikkeling, kwalificatie, verpakking, validatie, testen, vrijgave en distributie processen. Je hebt kennis van aseptische processen en technieken. Ervaring met nieuwe product introducties is een pluspunt.
* Je bent assertief en durft beslissingen te nemen. Je streeft ernaar om resulaten op te leveren en vooruitgang te boeken.
* Je bent analytisch en probleem oplossend ingesteld. Je bent voortdurend op zoek naar continue verbetering.
* Je hebt een pro-actieve ingesteldheid en vertrouwd met de risk management principes.
* Je kan goed werken in teamverband en onderhoudt een open en constructieve dialoog met de verschillende partners.
* Je kan omgaan met tijdsdruk en wisselende prioriteiten.
* Je bent veerkrachtig. Je neemt initiatieven om eigen gedrag, werkmethoden, kennis, … te veranderen aan wijzigende omstandigheden.
* Je hebt een goede Engelse taalvaardigheid.

Wat kunnen we jou bieden?
In ruil voor jouw talent, kennis en passie voor innovatie en kwaliteit kom je terecht in een omgeving waar de uitdagingen voor het grijpen liggen.
We bieden je naast een fijne en respectvolle werkomgeving een aantrekkelijk salarispakket, inclusief extralegale voordelen. Je krijgt daarnaast de ruimte om te groeien door training en verschillende projecten (als project leider of teamlid).

Sollicitatie procedure
Solliciteren voor deze functie kan door op onze website je CV en/of motivatiebrief op te laden. Op basis daarvan selecteren we de kandidaten voor een eerste interview bij Talent Acquisitie. Indi word je uitgenodigd voor een panel interview samen met je hiring manager.

Gelijke Kansen Beleid
De werkgevers van de Johnson & Johnson familie vinden diversiteit en inclusie belangrijk. We zetten ons in om diverse teams op te zetten die een weerspiegeling zijn van de patiënten en partners die we ondersteunen. We streven ernaar een inclusieve werkomgeving te creëren waar onze mensen zich thuis voelen en de ruimte krijgen om hun volledig potentieel te benutten

Source: Company website
Posted on: 10 Nov 2021
Type of job: Internship
Industry: Health Care
Languages: Dutch, English
Register
108.032 jobs and internships
in 138 countries
Register