English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Sales > Belgium > View Offer 

Medewerker Sales Support Food Lab

Company not shown
Belgium  Belgium
Internship, Sales, Dutch, English
23
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Functieomschrijving

Als medewerker sales support maak je deel uit van het team customer service. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Na een grondige opleiding kan je de vragen van onze klanten vlot analyseren en intern doorverwijzen naar de juiste expert binnen onze organisatie. Je legt de verbinding tussen de klanten en je collega's en bent daardoor een belangrijke schakel in de organisatie.
Je ondersteunt in allerlei verschillende administratieve taken, zoals het opvolgen van mailboxen, het updaten van klantengegevens en opstellen van offertes en contracten.
Je vindt het leuk om verschillende taken op je te nemen. Sommige zijn van te voren duidelijk gedefinieerd, andere kunnen plotseling ontstaan. Je springt je collega's bij waar nodig en streeft naar maximale klanttevredenheid.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een relevante opleiding en al enige administratieve of klanterichte werkervaring achter de rug. Je kan goed overweg met word en excel, kan snel schakelen tussen verschillende taken en haalt voldoening uit ondersteunen van collega's. Je bent klantgericht, kan assertief optreden waar nodig en werkt graag zelfstandig. Verder spreek je zowel Frans, Nederlands en Engels.

Aanvullende informatie

Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring van maximaa 2700 euro bruto per maand. Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals onder andere een winstdeling, 13e maand en een team met enthousiaste en bevlogen collega's.
"(COMPANY NAME) bestaat wereldwijd uit circa 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4 Miljard in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met vele eigen start-ups heeft (COMPANY NAME) in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan

Source: Company website
Posted on: 15 Jun 2021
Type of job: Internship
Industry: Health Care
Languages: Dutch, English
Register
104.933 jobs and internships
in 134 countries
Register