Publish an internship
en
View Offer
Work > Internships > Finance/Accounting > Netherlands > Amsterdam > View Offer 

Traineeship Valuations

Company not shown
Netherlands  Amsterdam, Netherlands
Internship, Finance/Accounting, Dutch, English
22
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Traineeship Valuations

Job ID
146620

Posted
06-Dec-2023

Service line
Advisory Segment

Role type
Full-time

Areas of Interest
Capital Markets, Consulting, Investment Banking, Valuations/Appraisal, Graduate

Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

***Alleen reageren als je de Nederlandse taal beheerst op Level C1***
***Only respond if you speak the Dutch language at Level C1***

Op zoek naar een startersfunctie en interesse in vastgoed? (COMPANY NAME) is per direct opzoek naar een Trainee Valuations!

Wat ga je doen?
Als Trainee maak jij onderdeel uit van een team van taxateurs dat zelfstandig en in teamverband onze klanten voorziet van een goed onderbouwd professioneel taxatieadvies. In deze rol houd je je vooral bezig met het taxeren van commercieel onroerend goed. Je zal binnen 1 jaar en 9 maanden jaar rouleren tussen diverse vastgoedsectoren. Wij richten ons op offices, retail, residential, logistics, special markets en healthcare. Je wordt begeleid en vakinhoudelijk aangestuurd door een Senior. Onder begeleiding van een collega inspecteer je de te taxeren objecten en stel je een waardering en een advies op.

Verder doe je ook mee aan het Traineeship binnen (COMPANY NAME) Advisory. Dit Traineeship duurt een jaar en je zult met trainees van alle afdelingen deelnemen. Samen leren jullie onze organisatie en de sector door en door kennen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Maandelijks zullen er verschillende trainingen, Business Unit dagen en borrels worden georganiseerd. Het programma start tweemaal per kalenderjaar: op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.

Wat heb je ons te bieden?

* Je hebt een WO-diploma en hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
* Je interesse in commercieel onroerend goed is vanzelfsprekend;
* Je hebt zowel uitstekende communicatieve vaardigheden als analytisch en cijfermatig inzicht;
* Je bent initiatiefrijk, commercieel en collegiaal, daarnaast zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht eigenschappen die bij jou passen;
* Je bent in het bezit van een rijbewijs;
* Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels (Level C1);
* Je bent bereid om minimaal 4 dagen per week te werken op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Wat hebben wij jou te bieden?
In ons (COMPANY NAME) Traineeshipprogramma binnen taxaties ga je aan de slag in een van onze junior functies. Tijdens het Traineeship word je de mogelijkheid geboden om met collega's uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, professionele trainingen te volgen en jouw netwerk uit te breiden. Alles om jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen. Je maakt deel uit van een groep jonge professionals. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze junioren elkaar en collega's ook in een informele sfeer beter leren kennen, dit kan tijdens de verschillende borrels, skivakantie, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.

Binnen (COMPANY NAME) Advisory wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:

* Een marktconform salaris;
* Een aantrekkelijke bonusregeling;
* Een bijna premievrij pensioen;
* Een laptop;
* Een iPhone;
* 25 vakantiedagen per jaar + 3 extra vakantiedagen aangewezen door ons bestuur en de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
* De opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
* Een collectief opleidingsprogramma, de (COMPANY NAME) Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
* De optie tot 2 weken remote werken;
* Eenmalige thuiswerkvergoeding van 250,-;
* Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
* En een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris.

Wat wordt je team?
Valuation & Advisory Services is één van onze grootste afdelingen en nog steeds groeiende vanwege onze professionele aanpak. Wij zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Door de vele opdrachten met korte doorlooptijden krijg je een volledig beeld van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

In teams werken wij samen om onze cliënten van hoogwaardig taxatieadvies te voorzien. De sector specialisatie teams bestaan uit zowel Junior, Medior, als Senior Consultants en Directors en worden ondersteund door een Team Assistant.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
(COMPANY NAME) Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 115.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is (COMPANY NAME) Advisory wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft (COMPANY NAME) Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren?
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je kiest voor de Traineeship Valuations. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@(COMPANY NAME).com

Source: Company website
Posted on: 07 Dec 2023
Type of job: Internship
Industry: Capital Goods
Languages: Dutch, English
Register
108.226 jobs and internships
in 157 countries
Register