English
Login
Register
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Internships > Hospitality/Food Services > Netherlands > Amsterdam > View Offer 

Culinary Product Operations Internship

Company not shown
Amsterdam, Netherlands
Internship, Hospitality/Food Services, Dutch, English
31
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Passie voor goed eten
Bij (COMPANY NAME) zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediŽnten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediŽnten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.
(COMPANY NAME) is op zoek naar jou
Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een culinaire stagiair voor ons Product Development team. Dit team is wekelijks verantwoordelijk voor het samenstellen van de (COMPANY NAME) Box voor onze klanten in de Benelux en Frankrijk. Je bent tijdens deze stage de schakel tussen al jouw teamleden binnen dit dynamische team. Het team bestaat uit receptontwikkelaars, een dietiste, een analist, een menuplanner en recipe editors.
Je houdt je onder andere bezig met:
* Algemeen: het ondersteunen van de recept ontwikkelaars in en buiten de keuken
* Herkoken, verbeteren en verwerken van recepten
* Ondersteunen bij het nalopen (checken) van recepten die in de box komen
* Bijspringen bij het testen van (nieuwe) ingrediŽnten of verbeterde ingrediŽnten
* Begeleiden van de extern testers
* Het zien van kansen voor procesverbeteringen, draag jouw ideeŽn aan
Ben jij de perfecte Product Development Intern?
Je volgt een relevante, hbo/wo opleiding of je bent net afgestudeerd. Je draait je hand niet om voor het schrijven van teksten en vind het leuk om nieuwe producten te testen en te proeven. Proeven? Ja, bij ons moet je erg veel eten. Het is belangrijk dat je dol bent op koken, dat je netjes werkt en
oog hebt voor detail. Ook werken we veel met data, want we willen graag dat onze klant tevreden is. Dit alles doe je met de volgende skills; proactiviteit, secuurheid, ondernemend, leergierig, zelfstandigheid en jouw bruisende creativiteit. Tot slot, je bent in staat om vloeiend Nederlands en Engels te spreken en te schrijven.
Wat hebben wij jou te bieden?
* Een kans om serieuze impact te hebben op het ontwikkelen van onze recepten en het doorvoeren van verbeteringen binnen onze processen bij een fast-paced bedrijf;
* Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;
* De vrijheid en ruimte voor eigen ideeŽn en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;
* Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;
* Een stagevergoeding van 500 euro per maand, op basis van 40 uur.
What's next?
We beginnen met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiŽle match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan ben je nogmaals welkom op ons hoofdkantoor om kennis te maken met de COO. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan!
Diversiteit en inclusiviteit is erg belangrijk voor (COMPANY NAME). Daarom proberen wij onze teams zo samen te stellen, dat deze bestaan uit mensen met verschillende achtergronden, visies en skills. Alle keuzes binnen de sollicitatieprocedure zijn gebaseerd op kwalificaties, werkervaring en wat (COMPANY NAME) op dit moment nodig heeft.
Vragen of interesse om te solliciteren?
Stuur gerust een berichtje naar Ard-Jan. Wil je solliciteren? Leuk! Doe dat op de volgende manier: Klik op de 'apply' knop hieronder en vul alle verplichte velden in. Zorg ervoor dat je CV en motivatiebrief zijn bijgevoegd en that's it! Sollicitaties via email worden niet in behandeling genomen.
We recruiten graag voor onze eigen vacatures, daarom stellen we proactieve benadering van derde partijen niet op prijs.

Are you up for a challenge

Source: Company website
Posted on: 18 Mar 2020
Type of job: Internship
Job duration: 0 months
Languages: Dutch, English
Register
48.053 jobs and internships
in 133 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept