English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Human Resources > Netherlands > Amsterdam > View Offer 

HR Adviseur

Company not shown
Netherlands  Amsterdam, Netherlands
Internship, Human Resources, Dutch, English
15
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Job Description

Om ons Management Team compleet te maken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van HR Adviseur. Herken jij talent van ver af? Word jij er gelukkig van om mensen en processen te ontwikkelen? Ben je er daarnaast als eerste bij wanneer er een nieuw project moet worden opgestart? Waar wacht je nog op? Start een nieuw hoofdstuk in jouw carrière samen met ons!

Binnen INK hotel Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het volledige personeelsbeleid voor een hecht INK team van in totaal ongeveer 50 collega's. We hoeven je niet uit te leggen dat elke dag anders is wanneer medewerkers je core business zijn, hieronder delen we in ieder geval wat de hoogtepunten zijn in deze rol!
* Je bent specialist op het gebied van HR en de volledige Employee Experience. Deze experience begint al bij Employer Branding en recruitment. Je bent creatief en goed met woorden, wat je goed kunt gebruiken in vacatureteksten en het onderhouden van onze social media. Je vindt het leuk om hierin vernieuwing aan te brengen, want wat is er nou mooier dan je eigen ideeën terug te zien op het wereld wijde web? Bij termen als onboarding en offboarding, begint jouw hart al sneller te kloppen; je hebt genoeg ideeën om mee te nemen naar INK!
* Andere omschrijven je als enorm gestructureerd. Samen met je HR stagiaire ben je verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie. Verder ben je volledig op de hoogte van actuele wet en regelgeving en check en deel je deze kennis met de afdelingshoofden.
* Je bent adviseur voor afdelingshoofden en de General Manager. Zij omschrijven jou als expert wanneer het gaat om persoonlijke ontwikkeling, verzuim en digitale HR systemen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het bedrijfsbeleid en draag je zorg voor de implementatie van beslissingen. Samen met de andere afdelingshoofden werk jij aan de vertaling van strategie naar praktijk; jij zit op dé positie om deze vertaalslag te maken! Ook voor de huidige medewerkers ben jij er op dagelijkse basis.
* Je begrijpt dat het ontwikkelen van medewerkers hoog op de prioriteitenlijst staat. Naast de coördinatie van alle Accor trainingen en leiden van ontwikkeltrajecten binnen het hotel, zoek je naar mogelijkheden om een uitgebreid aanbod voor alle medewerkers samen te stellen. Ook zelf een dag training geven draai jij je hand niet voor om;
* Resultaat vind jij belangrijk. Je analyseert de HR indicatoren en gaat direct aan de slag met de resultaten.
* Als echte projectmanager werk je mee aan verschillende HR projecten, van idee tot implementatie! Denk hierbij aan ons medewerkers vitaliteitsprogramma, ons uitgebreide lief en leed beleid en het verhogen van Employee Engagement. Jouw ideeën zorgen voor een nog uitgebreider en persoonlijk personeelsbeleid!
In het kort; Jij bent resultaatgericht mét de 'Human Touch'!

Work Experience

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige HR Adviseur die samen met ons het succes van INK hotel Amsterdam doorzet. Daarnaast vinden wij dat de juiste persoon voor deze functie:
* In het bezit is van minimaal een afgeronde HBO opleiding Business Administration of HR;
* Je hebt ruimte werkervaring in alle HR facetten; van verzuimmanagement tot recruitment;
* In ieder geval 1 jaar ervaring heeft in een soortgelijke management positie;
* Bij voorkeur ervaring heeft in de gastvrijheidsindustrie;
* De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Benefits

Als je het INK team komt versterken zijn dit je rewards:
* Een salaris die valt in salarisgroep X van de horeca cao
* Interessante bonusregeling
* Kortingen op hotelovernachtingen en verzekeringen
* Je krijgt op fulltime basis 25 vakantiedagen
* Reiskostenvergoeding vanaf 5 km
* Accor heeft een eigen Academy, leren en ontwikkelen zijn bij Accor een garantie

Source: Company website
Posted on: 19 Nov 2021
Type of job: Internship
Languages: Dutch, English
Register
111.514 jobs and internships
in 137 countries
Register