English
Login
Register
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Internships > IT/Technology > Netherlands > Amsterdam > View Offer 

Strategic Product & Business Development Internship

Company not shown
Amsterdam, Netherlands
Internship, IT/Technology, Dutch, English
30
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Passie voor goed eten
Bij (COMPANY NAME) zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.
(COMPANY NAME) is op zoek naar jou
Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die wil leren hoe je projecten m.b.t. product en business development managet van begin tot eind. Bij (COMPANY NAME) zetten we onze klanten op één en willen we er voor blijven zorgen dat we inspelen op de wensen van onze klanten. Binnen dit team werk je aan verschillende projecten die te maken hebben met de introductie van nieuwe producten en verbeteringen aan onze huidige producten. Je werkt hiervoor nauw samen met de projectmanager product development & innovation en andere teams binnen (COMPANY NAME). Je zult processen van begint tot eind meemaken; conceptuele fase, van de logistieke operatie, tot contact met developers en de IT/Technische kant die daarbij komt kijken. Je krijgt daarom energie het managen van projecten, bent analytisch en weet met jouw organisatietalent meerdere ballen in de lucht te houden.
Ben jij de perfecte Strategic Product & Business Development Intern?
Voor deze stage zoeken wij een persoon die:
* een opleiding aan de universiteit volgt of deze al heeft afgerond, het liefst met een master in bedrijfskundige of economische richting;
* minimaal 5 maanden fulltime beschikbaar is;
* nauwkeurig te werk gaat en oog voor detail heeft;
* bezit over goede Excel skills of basis skills heeft en graag meer wil leren;
* met passie werkt en passie heeft voor ons product;
* proactief en ondernemend is;
* goede communicatieve vaardigheden heeft en een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
Profiel:
* Enthousiast
* Analytisch
* WO niveau. Bijvoorbeeld een bedrijfskundige of economische achtergrond
* Je houdt van plannen en organiseren
Wat hebben wij jou te bieden?
* Een kans om serieuze impact te hebben op de professionalisering van facility management in een snel groeiend tech-bedrijf;
* Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;
* De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;
* Lekkere lunches en sportactiviteiten zoals bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;
* Een tof kantoor in Amsterdam met een fantastisch team, check it out here!
* Korting op de (COMPANY NAME) Box;
* Een stagevergoeding van 500 euro per maand
What's next?
We beginnen met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan ben je
nogmaals welkom op ons hoofdkantoor om kennis te maken met de CMO. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan!
Diversiteit en inclusiviteit is erg belangrijk voor (COMPANY NAME). Daarom proberen wij onze teams zo samen te stellen, dat deze bestaan uit mensen met verschillende achtergronden, visies en skills. Alle keuzes binnen de sollicitatieprocedure zijn gebaseerd op kwalificaties, werkervaring en wat (COMPANY NAME) op dit moment nodig heeft.
Vragen of interesse om te solliciteren?
Stuur gerust een berichtje naar Ard-Jan. Wil je solliciteren? Leuk! Doe dat op de volgende manier: Klik op de "apply"-knop hieronder en vul alle verplichte velden in. Zorg ervoor dat je CV en motivatiebrief zijn bijgevoegd en that's it! Sollicitaties via email worden niet in behandeling genomen.

We recruiten graag voor onze eigen vacatures, daarom stellen we proactieve benadering van
derde partijen niet op prijs.

Are you up for a challenge

Source: Company website
Posted on: 20 Mar 2020
Type of job: Internship
Job duration: 0 months
Languages: Dutch, English
Register
48.053 jobs and internships
in 133 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept