Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > IT/Technology > Netherlands > View Offer 

Service Monteur (Texel)

Company not shown
Netherlands  Netherlands
IT/Technology, Dutch, English
15
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Bedrijfsomschrijving:

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.
Dat begon in 1948 met een droom van twee broers in Maassluis, sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld.
(COMPANY NAME) Center Zevenbergen/Benningbroek maakt deel uit van de (COMPANY NAME) groep en biedt support aan 600 melkveehouderijen in West-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Texel bij aankoopadvies, verkoop en technische service van (COMPANY NAME) producten, o.a. melkrobots, automatische voersystemen en stalproducten.

Vacatureomschrijving:

Houd je van technische vraagstukken en hoogwaardige producten? Wil je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? En woon je op Texel? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden!
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud en service aan melkrobots, voerrobots, mestrobots en bijbehorende randapparatuur bij onze klanten: de melkveehouder. De werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten onder andere:
* Technische ondersteuning op elektronica, mechatronica, pneumatiek en bijbehorende software.
* Je zorgt voor de inbedrijfstelling van nieuwe (robot)systemen en geef je bedieningsinstructies aan klanten.
* Je zorgt voor een nauwkeurige administratie van alle uitgevoerde werkzaamheden: werkbonnen, urenstaten en onderdelenverwerking.
* Het draaien van storingsdiensten is tevens een onderdeel van de functie.
De uitdaging zit hem in het optimaliseren van de machines tot in de kleinste details, waardoor deze efficiënt en betrouwbaar draaien.
Hoewel je in je werkzaamheden een grote mate van zelfstandigheid hebt, werk je veel samen met het team. De communicatielijnen zijn kort en je komt te werken in een informeel team met gemotiveerde collega's.
Nog geen technische opleiding? Geen probleem, met de juiste motivatie bieden wij jou de mogelijkheid om je MBO diploma te behalen.

Functie-eisen:

* Een technische mbo opleiding.
* Ervaring als (service)monteur is fijn, heb je dat nog niet? Dan leren wij jou het vak!
* Affiniteit met de melkveehouderij; je bent niet bang voor vieze handen.
* Service- en klantgerichte instelling.
* Een teamspeler die het leuk vindt om op afstand collega's te ondersteunen.
* Grote zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, inzet en een pragmatische, oplossingsgerichte instelling, zowel technisch als in het contact met klanten.
* Rijbewijs B.

Aanvullende informatie:

* Een leuke baan bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland.
* Bij aanvang van het dienstverband start je met een intern opleidingstraject van minimaal 12 weken waarin je de melkrobot goed leert kennen.
* (COMPANY NAME) besteedt veel aandacht aan interne kennisdeling, waardoor je ook na de opleiding op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.
* Vrijheid in het organiseren van je eigen werk.
* Prima arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 adv dagen.
* Een salarisschaal die begint bij EUR 2700,- bruto per maand en eindigt bij EUR 3800,- bruto per maand (o.b.v. fulltime).
* Ruimte om verder door te groeien naar Senior Service Monteur, Product Specialist of wellicht iets heel anders.
* Een serviceauto, telefoon en laptop.
Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op (COMPANY NAME) vacatures, als directe sollicitaties zullen worden behandeld

Source: Company website
Posted on: 19 Mar 2024
Industry: Agriculture / Forestry / Environment
Languages: Dutch, English
Register
111.940 jobs and internships
in 150 countries
Register