Publish an internship
en
View Offer
Work > Internships > IT/Technology > Netherlands > Veghel > View Offer 

Simulation-based Dimensioning of an AMR-based Goods-to-Person System

Company not shown
Netherlands  Veghel, Netherlands
Internship, IT/Technology, Dutch, English
16
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Actemium (https://www.actemium.nl) is een van de marktleiders op het gebied van industriële en logistieke automatisering. Voor onze dienstverlening in de markt van logistiek zie https://logistiek.actemium.nl.
Vanuit Veghel leveren we slimme logistieke oplossingen, zoals orderverzamelsystemen, pick to light en intelligente besturing boven material handling systemen. We zien in toenemende mate ook projecten waarin we met AMRs (Autonomous Mobile Robots) goederen naar de persoon brengen. Hierbij zetten we ons WMS/WCS in als intelligente besturingslaag. Onze software is uitgerust met een algoritme-engine, waarin meerdere typen algoritmes zijn ondergebracht. In deze opdracht willen we een experimenteeromgeving o.b.v. gesimuleerde AMRs ontwikkelen, waarmee eenvoudig in een ontwerpfase van een nieuw project kunnen uitrekenen/experimenteren met verschillende configuraties.

De experimenteer-omgeving die jij gaat opzetten bestaat uit een simulatie-omgeving voor de AMR-vloot en een subset van ons WMS/WCS inclusief algoritme engine. Maar bij het opzetten van deze omgeving zorg je niet alleen na over dat het voor 1 case werkt, maar ook dat het gebruikt kan worden om te experimenteren met bijvoorbeeld:
* Het aantal AMRs
* De layout waarover de AMRs rijden
* Het aantal werkplekken
* Een andere samenstelling van orders
* Karakteristieken van de operator (procestijden en variaties daarin)
* Andere algoritme instellingen
* Je bent bijna klaar met je studie ICT & Technology, Industriele IT of Industriele automatisering of gelijkwaardig en je hebt kennis van SQL en .Net.
* Je vindt het leuk om te werken aan een samenstelsel van meerdere systemen: AMR simulatie, WMS/WCS, algoritmes, simulatieblokken. Je vindt het leuk om te ontwerp en te realiseren.
* Je vindt het leuk om dat wat je maakt - in het echt - te zien werken.
* Je werkt zelfstandig aan je opdracht op onze locatie in Veghel, maar maakt onderdeel uit van het IT projectteam van de BU Logistics & Automation
* Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt je verder ontwikkelen. Binnen je afstudeeropdracht, maar ook op het persoonlijke vlak.
* Je bent een prettige én kritische gesprekspartner. Je schuift makkelijk op verschillende niveaus in onze organisatie aan. En je geeft, zonodig ook ongevraagd, advies.
Bij Actemium krijg jij de ruimte om te vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Natuurlijk wél met een open mind voor de kennis en ervaring van je collega's. Dit betekent in de praktijk:
* een fijne, informele werksfeer en begeleiding op maat door enthousiaste professionals
* volop ruimte voor jouw innovatieve ideeën
* een stage- of afstudeerplek met veel afwisseling binnen een netwerk dat volop in beweging is
* (door)groeimogelijkheden na het afronden van je opdracht, wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
* flexibele werktijden

Source: Company website
Posted on: 04 May 2024
Type of job: Internship
Industry: Basic Materials / Construction
Languages: Dutch, English
Register
112.748 jobs and internships
in 151 countries
Register