English
Login
Register
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Internships > Marketing > Netherlands > Berkel en Rodenrijs > View Offer 

Stagiair(e) Online marketing

Company not shown
 Berkel en Rodenrijs, Netherlands
Internship, Marketing, Dutch, English
75
Visits
2
Applicants
Register

Job Description:

Reference No: 1xxx2

Wat is de functie?

Voor onze afdeling Digital in Nederland zijn wij op zoek naar een leergierige en proactieve stagiair(e) online marketing. Vanaf februari 2020 komt deze leuke stageplek vrij in Berkel en Rodenrijs!

Wat is (COMPANY NAME)?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. (COMPANY NAME) is toeleverancier van technologisch leidende producten, software en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service. (COMPANY NAME) heeft meer dan 29.000 medewerkers in meer dan 120 landen. Wij zijn een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kun je bijleren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carričre.

Wat houdt de functie in?

Een uitdagende (derde- of vierdejaars)stage in de omgeving van Rotterdam. Tijdens de stage ga je aan de slag met een onderzoek dat je zowel intern als extern uitvoert. Na het onderzoek mag jij ook samen met team digital het plan daadwerkelijk implementeren binnen de organisatie. Je krijgt aan het einde van je stage de gelegenheid je resultaten te presenteren aan verschillende stakeholders binnen (COMPANY NAME).
Naast je onderzoek word je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden zoals onder andere het bedenken en verzorgen van nieuwsbrieven, het maken van landingspagina's en het bedenken van nieuwe campagnes die wij kunnen inzetten op social media of online marketing (bijvoorbeeld Google Adwords).

(COMPANY NAME) is gecertificeerd als Great Place to Work 2019!

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven team dat zich verder aan het ontwikkelen is. Je kunt veel leren en je wordt gecoacht door je stagebegeleider. De start van de stage is idealiter februari 2020.

Waarom solliciteren?

Je krijgt de kans alles binnen de afdeling Digital te zien en je kunt vervolgens aan de slag met de werkzaamheden die je leuk vindt en graag verder wilt ontwikkelen. Daarnaast ligt er een onderwerp voor een onderzoek klaar.

Je hebt nodig:

* Je zit in het derde of vierde jaar van een HBO opleiding, richting marketing of communicatie is een pre
* Aantoonbare affiniteit met social media en e-commerce
* Ervaring met Google Adwords en Google Analytics is een pre
* Je bent leergierig, profactief en je hebt de wil om jezelf uit te dagen

Source: Company website
Posted on: 08 Jul 2020
Type of job: Internship
Languages: Dutch, English
Register
46.395 jobs and internships
in 117 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept