English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Marketing > Netherlands > View Offer 

Stagiair(e) Customer Marketing - Nijkerk

Company not shown
Netherlands  Netherlands
Internship, Marketing, Dutch, English
11
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

(COMPANY NAME) is een zuivelcoöperatie van Europese melkveehouders. Wij verkopen onze producten aan consumenten over de hele wereld. Met bijna 20.000 medewerkers in 30 landen wereldwijd zijn wij één van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld. In Nederland telt (COMPANY NAME) ruim 350 medewerkers en 2 eigen fabrieken.

Ons aanbod in zuivelproducten in Nederland is heel divers: van melk, karnemelk en yoghurt tot en met kaas en boter. Deze producten verkopen wij onder sterke merken zoals Arla, Melkunie, Castello, Lurpak, PROTEIN en Breaker. Daarnaast leveren we zuivel voor huismerken.

De stage

Wij zijn voor al deze merken gedurende het hele jaar op zoek naar enthousiaste shopper marketing stagiaires die een WO/ HBO-opleiding volgen. Voor deze stage zijn we op zoek naar iemand die 6 maanden beschikbaar is voor 4 of 5 dagen per week. Geschikt voor een meeloop stage of afstudeerstage die begint per februari 2022.

Als stagiair(e) krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan de activiteiten van het shopper marketing team. Denk hierbij aan het organiseren van activaties op de winkelvloer van verschillende retailers, uitwerken en coördineren van de campagnes, schakelen met verschillende externe bureaus, maar ook actief meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe activaties. Daarnaast kun je een ondersteunen rol hebben bij het uitvoeren van evaluaties van de verschillende activaties en de plannen voor 2022/2023.

Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig je taken uitvoert en actief de samenwerking opzoekt met andere afdelingen zoals Sales en Marketing. Hierbij word je vanzelfsprekend ondersteund door de shopper marketeer. Je zult in een team van marketeers, customer-marketeers, account managers en externe bureaus bouwen aan het succes van onze merken.

Je profiel

Je bent bezig met een WO/HBO-opleiding (>3e jaars) richting communicatie of marketing en je hebt affiniteit met de zuivel, retail en consumenten! Je bent zelfstandig, proactief met oog voor detail, inventief en creatief en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en bent communicatief sterk.

Wij bieden

Een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke stageplaats in onze organisatie, waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast en ervaren team binnen een ondernemende, open cultuur met korte lijnen.

(COMPANY NAME) is gelegen in Nijkerk. Dit klinkt misschien ver weg voor mensen uit de Randstad, maar het is met de trein vanaf Utrecht Centraal slechts 35 minuten naar Nijkerk. Vanaf het station is het 5-10 minuten fietsen naar ons kantoor. Meerdere medewerkers van (COMPANY NAME) reizen dagelijks met de trein vanaf Utrecht en Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij (COMPANY NAME)? Dan nodigen wij je uit te reageren door je CV en motivatie te sturen.

We have a purpose for Good

At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?

#LI-EXT_DIBOE

Ref

Source: Company website
Posted on: 24 Nov 2021
Type of job: Internship
Industry: Food / Beverage / Tobacco
Languages: Dutch, English
Register
111.504 jobs and internships
in 137 countries
Register