English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Sales > Netherlands > Hilversum > View Offer 

Head of Access Services Netherlands

Company not shown
Netherlands  Hilversum, Netherlands
Internship, Sales, Dutch, English
9
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Red Bee Media heeft meer dan 2500 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zweden, Finland, Duitsland, Spanje en Australië. Wij verbinden kijkers en luisteraars met content vanuit de hele wereld, waar ze zich ook bevinden.

Dat doen we met behulp van een innovatieve en flexibele technologische infrastructuur en bedrijfsprocessen van topniveau. Wij zijn actief in TV-markten in de hele wereld en werken met een aantal van de sterkste merken in de sector. Onder onze klanten bevinden zich zowel publieke omroepen als belangrijke commerciële organisaties, zoals NPO, SBS, RTL, BBC, NBC, ITV, C4, Canal+, TF1, ESPN, maar ook telecom-operators, internet serviceproviders, producenten en kabelmaatschappijen. We werken samen met lokale, Europese en mondiale zenders en alles daartussen in.

Wat ga jij doen?

De Head of Production AS Nederland is onder andere verantwoordelijk voor de levering van alle diensten voor de volledige portfolio van Access Services in Nederland. Je zal leidinggeven aan een team bestaande uit service delivery, productie en technologie leads, en bent verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de afdeling, het behalen of overstijgen van SLA's. Daarnaast zal je ook bezig zijn met een continue evaluatie en verbetering van de processen binnen het bedrijf.

Daarnaast zal jij je bezighouden met:

* Het maken en onderhouden van sterke klantrelaties.

* Passende communicatiestrategieën (intern en extern) om de transformatie en volledige betrokkenheid van werknemers te ondersteunen

* Het ondersteunen van de Sales afdeling met inhoudelijke expertise en kostenberekening van operationele diensten

* Leidinggeven aan productieleiders m.b.t. personeelsprestaties, inclusief identificatie van trainingsbehoeften, ondersteuning, beoordeling, disciplinaire procedures en leiderschap

* het naleven van de uitzend- en regelgevende vereisten

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je:

* Een relevante Bachelor of Master's diploma

* Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een operationele leiderschapsrol en uitstekende management skills.

* Ervaring met snel veranderende werkomgevingen

* Een flexible en 'can do'-houding.

* Een passie voor serviceprestaties

* Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Onze kernwaarden

- Professioneel - wij handelen met onvoorwaardelijke integriteit, betrouwbaarheid, transparantie andverantwoordelijkheid; wij reageren snel, zijn betrouwbaar, daadkrachtig en baseren ons op feiten.

- Innovatief - wij zijn creatief, flexibel en altijd op zoek naar verbetering.

- Gepassioneerd - wij houden van ons werk en zijn begaan met het succes van onze klanten.

Hecht je waarde aan een cultuur waarin op feiten gebaseerde beslissingen belangrijk zijn, onze mensen worden aangemoedigd om hun mening te geven en inclusieve teams de prestaties stimuleren en innovatie bouwen? Wij wel.

We bieden gelijke kansen op werk ongeacht ras, huidskleur, geslacht, seksuele geaardheid, transgenderstatus, genderidentiteit en/of -expressie, burgerlijke staat, zwangerschap, ouderlijke status, religie, politieke overtuiging, nationaliteit, etnische achtergrond, sociale afkomst, sociale status , handicap, leeftijd, lidmaatschap van een vakbond of werknemersvertegenwoordiging en elk ander kenmerk dat wordt beschermd door de lokale wetgeving en (COMPANY NAME)'s Code of Business Ethics.

We zullen ervoor zorgen dat personen met een handicap redelijke aanpassingen krijgen om deel te nemen aan het sollicitatie- of sollicitatieproces, om essentiële functies uit te voeren en om andere voordelen en privileges van tewerkstelling te ontvangen

Source: Company website
Posted on: 24 Nov 2021
Type of job: Internship
Industry: Telecommunications
Languages: Dutch, English
Register
107.030 jobs and internships
in 138 countries
Register