English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Beauty > Sweden > Stockholm > View Offer 

MAC - Retail Manager - Nordiska Kompaniet, Stockholm - Temporary (Maternity Cove

Company not shown
Sweden  Stockholm, Sweden
Internship, Beauty, Swedish, English
21
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

"
Retail Manager för MAC Cosmetics till NK, Stockholm
Brinner du för makeup, försäljning och service? Vill du leda och ansvara för din egen MAC counter och representera ett av de starkaste varumärkena inom kosmetikbranschen? Är du passionerad, målmedveten och redo att skapa de bästa förutsättningarna för framgång? Har du förmågan att driva försäljning och säkerställa service i högsta klass för att ge våra kunder en unik MAC upplevelse? Då kanske det är du som är vår nästa Retail Manager.

Om tjänsten
Som Retail Manager på MAC NK, Stockholm är det du som leder och är ansvarig för MAC Du kommer att ha sälj och -personalansvar för ett team på två anställda.

Tjänsten är ett vikariat för en av våra anställda som går på föräldraledighet. Vikariatet är på 12 månader och tjänsten är på heltid d.v.s. 38.25 timmar per vecka.

Du kommer ha tät dialog med din närmsta chef och vårt utbildningsteam för att säkerställa att både du och dina anställda utvecklas inom sälj, service, makeup och artisteri. Som ledare är du coachande, tålmodig, pedagogisk och utvecklar våra kreativa artister till att nå sin fulla potential. Du kommer bli butikens ambassadör för exceptionell kundservice där du också inspirerar dina kollegor till det samma.

Som Retail Manager kommer du ansvara för försäljning, att disken alltid är i toppskick och att våra kunder får bästa tänkbara service. Men även allt från inventeringar, personalplanering, budget samt rapportering. På MAC kommer vi se till att du i förväg får en grundlig introduktion om företagets värderingar och affärsverksamhet för att du tryggt ska kunna driva din disk till dess fulla potential. Du blir också en del av ett större nätverk med andra Retail Managers runt om i Sverige för att bolla idéer samt gå igenom strategier, utmaningar och dela inspiration.

Qualifications

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande
* Lösningsorienterad & har goda ledaregenskaper
* Du har tidigare arbetat med någon form av försäljning, service och/eller ledarskap med goda resultat. Om du har erfarenhet inom skönhetsbranschen är det en fördel men inget krav
* Erfarenhet från Retail är ett stort plus
* Du är driven, insiktsfull och målinriktad med en stark passion för försäljning
* Förmåga att analysera och använda KPI:er i det dagliga arbetet för att identifiera actions som krävs för att nå målen
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Du har en förmåga att coacha andra på ett inspirerande sätt
* Du är öppen för utveckling, feedback och nya strategier och metoder.
* Schemaläggning
* Datorkunskap

Utöver detta ser vi också att du trivs att jobba i butiksmiljö, arbetet kommer kräva att du jobbar under hela butikens öppettider som innebär öppning, stängning och helger.

Intresserad?
Skicka in ett CV via vårt rekryteringssystem. På grund av GDPR och intern policy godkänner vi inte ansökningar via mejl. Om du har en portfolio över tidigare arbete inom make-up/skönhet får du gärna bifoga det i ansökan. Vi kräver inget personligt brev/ansökningsbrev.

Tjänsten rekryteras löpandes och kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Så tveka inte att sök redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

(COMPANY NAME) Companies som arbetsgivare
Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en spännande vardag där vi värdesätter nytänkande och kreativitet. Du kommer vara anställd av Estee Lauder Companies. Lön sätts efter kvalifikationer samt kollektivavtal (Handels). Vi erbjuder ett bonussystem samt förmånlig personalrabatt på våra produkter. MAC Cosmetics värdegrund är «all ages, all races, all genders» och detta reflekteras både hos våra anställda och våra kunder. Alla är välkomna hos oss!

MAC Cosmetics är en del av (COMPANY NAME) Companies som är en av världens ledande aktörer inom kosmetik, hudvård, doft och hårvård. Våra produkter säljes i över 150 länder och inkluderar märken som bland annat (COMPANY NAME), Clinique, Origins, La Mer, Bobbi Brown, SmashBox, GlamGlow, Tom Ford, Michael Kors, Aramis, Tommy Hilfiger, Donna Karan, DKNY, By Kilian, Aveda, Jo Malone London, Bumble & Bumble, Le Labo, Frédéric Malle, BECCA och Too Faced

Source: Company website
Posted on: 31 Dec 2021
Type of job: Internship
Industry: Consumer Goods
Languages: Swedish, English
Register
98.327 jobs and internships
in 137 countries
Register