English
Login
Register
View Offer
Work > Internships > Sales > Sweden > Stockholm > View Offer 

Estee Lauder Companies - Distriktsäljare - Stockholm

Company not shown
Sweden  Stockholm, Sweden
Internship, Sales, Swedish, English
14
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

"
Vi söker en Distriktsäljare/Retail Sales Consultant till Stockholm!

Är du vår nya kollega? Vi söker en person som alltid strävar efter att bli "best in class" i sin roll. Du är flexibel, engagerad och drivs av att alltid ge den bästa servicen för dina kunder. Är du en person som gillar att ha flera bollar i luften och trivs med fart, då är det dig vi söker!

Du kommer att ingå i ett team på 16 duktiga säljare runtom i Sverige. Ditt främsta ansvar kommer att vara att driva försäljning i din region genom events i butiker tillsammans med butikschefen och att utbilda butikspersonalen i alla våra varumärken.

För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi gör och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Som person är du flexibel, positiv och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer till dina kollegor. Förutom det så är du en teamplayer men trivs också jobba själv.
Qualifications

Kvalifikationer
* Minst 2-3 års erfarenhet inom skönhetsbranschen eller butiksförsäljning.
* Du är van att coacha och utveckla ett säljteam mot utmanande mål.
* Krav att kunna läsa och hantera Excel & Office-paketet.
* Erfarenhet av att utföra butiksevent är ett stort plus.
* Duktig på sociala medier och ett digitalt arbetssätt.
* Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommunicera.
* Du är en strukturerad person med stort fokus på ordning och reda.
* Som person är du ansvarstagande och vill känna ägandeskap för din business.
* Du är en person med hög integritet.

Om tjänsten
Som start på din Estee Lauder-resa får du en innehållsrik utbildning inom Estee Lauder för att utveckla dina kunskaper om företaget, våra produkter samt säljteknik. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 75% mostsvarande 28,68 timmar i veckan, varav de första 6 månaderna tillämpar vi provanställning med startdatum så snart som möjligt efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande från och med 17 Januari 2022. Så vänta därför inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Skicka in ett CV via vårt rekryteringssystem. På grund av GDPR och intern policy godkänner vi inte ansökningar via mejl. Om du har en portfolio över tidigare arbete inom make-up/skönhet får du gärna bifoga det i ansökan. Vi kräver inget personligt brev/ansökningsbrev eller ytterligare dokument.

(COMPANY NAME) Companies som arbetsgivare
Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en spännande vardag där vi värdesätter nytänkande och kreativitet. Du kommer vara anställd av Estee Lauder Companies. Lön sätts efter kvalifikationer samt kollektivavtal (Handels). Vi erbjuder ett bonussystem samt förmånlig personalrabatt på våra produkter.

(COMPANY NAME) Companies är en av världens ledande aktörer inom kosmetik, hudvård, doft och hårvård. Våra produkter säljs i över 150 länder och inkluderar märken som bland annat (COMPANY NAME), Clinique, Origins, La Mer, Bobbi Brown, SmashBox, GlamGlow, Tom Ford, Michael Kors, Aramis, Tommy Hilfiger, Donna Karan, DKNY, By Kilian, Aveda, Jo Malone London, Bumble & Bumble, Le Labo, Frédéric Malle, BECCA och Too Faced

Source: Company website
Posted on: 11 Jan 2022
Type of job: Internship
Industry: Consumer Goods
Languages: Swedish, English
Register
98.327 jobs and internships
in 137 countries
Register