English
Login
Register
Work Studies Languages For Companies About iAgora
 English
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Internships > Supply Chain/Logistics > Work from home > View Offer 

Operations Intern

Company not shown
Work from home  Work from home
Internship, Supply Chain/Logistics, Dutch, English
29
Visits
1
Applicant
Register

Job Description:

De rol
Een centraal onderdeel om de ambitie van (COMPANY NAME) mogelijk te maken is de afdeling Operations. Het Operations team zorgt ervoor dat alle processen voor de Nederlandse markt goed lopen. Als wij ons werk goed doen, zijn klanten, riders, en restaurants tevreden. Om dit voor elkaar te krijgen, zorgen we ervoor dat de algoritmes en voorspellingsmodellen goed werken, dat er voldoende nieuwe aanwas van freelance riders is, en dat riders blij zijn om met ons te werken. Om onze ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar een stagiair in het Operations team die ervoor zorgt dat riders graag met (COMPANY NAME) werken, door het sluiten van nieuwe exclusieve deals voor riders, contact heeft met het Rider Forum en onderzoek doet naar de tevredenheid van riders. De ideale stagiair krijgt er energie van om met en voor mensen te werken.

Verantwoordelijkheden
* Je werkt nieuwe concepten en partnerships uit en komt met suggesties om processen te verbeteren;
* Je houdt je bezig de distributie en marketing rondom rider kit;
* Je duikt in de data om de tevredenheid van riders te onderzoeken en om hier vervolgens op te kunnen anticiperen;
* Je biedt een helpende hand waar nodig binnen het operations team;
* Je beheert eigen projecten.

Vereisten
* Je volgt een studie aan een Hogeschool of Universiteit, in een richting verwant aan Hotelschool, Communicatie en/of Marketing;
* Je bent communicatief sterk;
* Je bent analytisch sterk, en denkt na over de efficiëntie van processen;
* Ervaring met projectmanagement en het hebben van een commercieel netwerk zijn een pré;
* Je hebt een ondernemende houding en denkwijze;
* Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Wat je ervoor terug krijgt
Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden:
* De mogelijkheid om jouw kennis over en ervaring met commerciële partnerships, projectmanagement, en analytisch denken enorm uit te breiden;
* Een unieke ervaring bij een jong, ambitieus, internationaal en snelgroeiend bedrijf;
* Een stagevergoeding van EUR400,- bruto per maand;
* Gratis bezorging bij al jouw (COMPANY NAME) bestellingen;
* Een werkplek in het centrum van Amsterdam, let op: in tijden van corona werken wij vanuit huis;
* Een laptop om je werk op te doen

Waarom (COMPANY NAME)?
Wanneer je denkt aan (COMPANY NAME), denk je waarschijnlijk aan goed eten bezorgd krijgen bij jou thuis en dat in minder dan een half uur. Geweldig toch? Maar achter de schermen gebeurt er nog veel meer. Het begon allemaal met onze oprichter Will, die in 2014 in Londen kwam en het bijna onmogelijk vond om een maaltijd van goede kwaliteit thuis te laten bezorgen, ondanks het grote aanbod van goede restaurants in de stad. Nu, 7 jaar later, zijn wij er en werkzaam in 12 landen met meer dan 60.000 riders die bestellingen uitvoeren vanuit 60.000 restaurants in meer dan 500 steden wereldwijd.

Wij willen hét bedrijf zijn waar je aan denkt als je aan eten denkt- de app waar je naartoe gaat wanneer je zin hebt in eten. Wij veranderen de manier waarop mensen over eten denken en bieden hen onbeperkt toegang tot verschillende keukens en restaurants waardoor koken wordt omgezet van een klus naar een keuze. Zo krijgt iedereen de vrijheid om te eten wat ze willen, wanneer ze willen en waar ze dat willen.

Wij werken met riders, restaurants en consumenten. Wij opereren in een van de meest complexere markten van de wereld en doen dit in real time. Miljoenen klanten en duizenden restaurants en riders vertrouwen erop dat zij binnen een milliseconden worden gematched. Het algoritme achter deze markt is het geheime recept waarmee wij onze bestellingen kunnen leveren in minder dan 30 minuten.
En we zijn pas net begonnen
De mogelijkheden voor (COMPANY NAME) zijn enorm. De wereldwijde voedselmarkt wordt momenteel geschat op EUR7,7 biljoen, maar daarvan is slechts 1% online. Vergelijk dit met de digitale revolutie van talloze andere industrieën - van het bankieren en reizen tot retail en communicatie - het is duidelijk dat onze reis in de voedingssector nog maar net is begonnen. Wij zijn een miljardenbedrijf dat elk jaar meer dan verdubbeld is. Wij waren ook het eerste bedrijf dat Deloitte's 'UK Fast Top 50' twee jaar op rij heeft gewonnen.

Voordelen en diversiteit
Wij geloven dat een goede werkplek een afspiegeling is van de wereld waarin wij leven, met al haar diversiteit. Dit betekent dat we geen oordeel hebben als het gaat om een van de dingen die je maken zoals jij bent. Geslacht, afkomst, seksualiteit, religie of een geheime aversie tegen koriander. Het enige wat je nodig hebt is een passie voor (voornamelijk) eten en een verlangen om deel uit te maken van één van de snelst groeiende startups

Source: Company website
Posted on: 23 Feb 2021
Type of job: Internship
Industry: Internet / New Media
Languages: Dutch, English
Register
65.373 jobs and internships
in 124 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept