English
Login
Register
View Offer
Work > Jobs > Supply Chain/Logistics > Belgium > View Offer 

Supply Chain Planner

Company not shown
Belgium  Belgium
Supply Chain/Logistics, Dutch, English
4
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Functie omschrijving

Als supply chain planner ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor alle planning gerelateerde activiteiten voor één of meerdere producten van de Puurs site. Dit begint met de bevoorrading van grondstof, het plannen en coördineren van de productie orders in manufacturing, het plannen van de nodige labo en kwaliteitsaspecten, het plannen en coördineren van de verpakkingsorders en het opvolgen van de finale release van het afgewerkt finaal product naar de markt. Hiervoor werk je samen met collega's binnen de supply chain afdeling, waaronder material planning en supply, maar ook met collega's binnen de verschillende productie en productie ondersteunde afdelingen van Puurs. Uiteindelijk ben je als supply chain planner verantwoordelijk om ten alle tijden out of stocks van onze producten bij onze klanten te vermijden.
Eveneens moet je houden van analytische werk want jij zal product beschikbaarheid op de markt, lead times en inventariswaarde opvolgen en bottlenecks aanpakken. Om dit te realiseren werk je nauw samen met een team van verschillende collega's.

Afdeling

De Supply chain afdeling binnen de manufacturing site van Puurs staat in voor het betrouwbaar bevoorraden van de markten met inspuitbare steriele producten. Dit doen we door het creëren, onderhouden en verbeteren van de meest effectieve supply chain in lijn met interne en externe verwachtingen. Supply Chain management is een referentie binnen (COMPANY NAME) en laat met haar marktkennis, netwerk en innovatieve werkmethoden (COMPANY NAME) Puurs uitgroeien tot de meest betrouwbare en proactieve leverancier van aseptische producten. 98% van de afgewerkte produkten worden geëxporteerd naar 156 verschillende landen.

Bedrijfscultuur

Je komt in een cultuur terecht waarbij ownership een essentieel kenmerk is van elke collega. We willen vandaag uitblinken maar al denken aan morgen en daar pro-actief op inspelen. Bij (COMPANY NAME) geloven we ook heel sterk in teamwerk. Om je werk te realiseren hebben we elkaar nodig, helpen we elkaar, dagen we elkaar uit en delen we kennis. "Hoge kwaliteit" is de rode draad in alles wat we doen.

Functieprofiel

Must
* Minimum Bachelor degree (Economie, Handel, (Supply Chain) Management)
* Perfecte beheersing van het Nederlands en het Engels
* Sterke interpersoonlijke vaardigheden
* Communicatief sterk
* Je werkt georganiseerd en accuraat
* Je bent een teamplayer
* Je werkt oplossingsgericht en proactief.
* Je kan aantonen dat je beschikt over analytische vaardigheden om complexe business processen en supply chain flows te kunnen verstaan en beheersen.

Nice to have
* Minimum 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, binnen supply chain, binnen een produktie plant, met voorkeur in de pharma industrie.
* Kennis van planning (ERP) en rapportering systemen (Business Intelligence Tools)

Aanbod:

* Contract van onbepaalde duur
* Andere voordelen: hospitalisatie-en groepsverzekering, bedrijfsrestaurant, fietsplan, eco-cheques, meer dan gemiddeld aantal verlofdagen, goede worklife balance.
* Grootste productie-en verpakkingssite van Europa binnen het (COMPANY NAME) netwerk
* Hoog investeringsritme
* Hoogtechnologische omgeving
* Uitdagende supply chain omgeving in de pharma industrie

#LI-PFE

De (COMPANY NAME) site in Puurs is één van de grootste productie- en verpakkingssites van (COMPANY NAME) wereldwijd, gespecialiseerd in aseptische productie en verpakking. Jaarlijks worden in Puurs meer dan 400 miljoen doses injecteerbare vaccins en medicijnen geproduceerd. Deze zijn ter plaatse verpakt in ampullen, flacons, plastic flessen, spuiten en patronen voor pennen.

De medicijnen die in Puurs worden gemaakt, zijn bestemd voor patiënten in meer dan 170 landen wereldwijd. 30% van de productie uit Puurs is bestemd voor ontwikkelingslanden, in samenwerking met UNICEF, WHO, GAVI en ngo's. In Puurs werken meer dan 2800 medewerkers.

Met het gebruik van twee windturbines, zonnepanelen en een warmtekrachtcentrale richten we ons op hernieuwbare energie.

Logistics & Supply Chain Mgmt

Source: Company website
Posted on: 05 May 2021
Industry: Health Care
Languages: Dutch, English
Register
86.279 jobs and internships
in 136 countries
Register
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept