English
Login
Register
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Jobs > Beauty > Netherlands > Amsterdam > View Offer 

Copywriter

Company not shown
 Amsterdam, Netherlands
Beauty, Dutch, English
28
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Functieomschrijving

JOUW ROL
Heb jij een passie voor het schrijven van verrassende en aantrekkelijke teksten? Kan jij het merkgevoel van (COMPANY NAME) als geen ander in woorden uitdrukken? Dan is deze functie een mooie stap in jouw carrière.
(COMPANY NAME) is opzoek naar een copywriter die gevoel heeft voor het schrijven en vertalen van aantrekkelijke content voor verschillende uitingen.
In deze veelzijdige baan als copywriter ontwikkel je creatieve teksten en ideeën met behoud van de tone of voice van (COMPANY NAME). Je bent verantwoordelijk voor het schrijven, redigeren en vertalen van on- en offline content. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het schrijven en / of vertalen van o.a. artikelen, websitecontent, nieuwsbrieven, social media uitingen en persberichten. Jouw teksten zorgen voor conversie van, interactie met, engagement en loyaliteit bij onze klanten. Je manier van schrijven is afwisselend, verrassend en toegankelijk. Je bent sterk in het schrijven van pakkende copy, zowel long als short copy.
In deze rol ben je onderdeel van onze in-house creative agecy en rapporteer je direct aan onze Creative Director.
JOUW INGEDRIENTEN
* Je hebt een afgeronde relevante HBO / WO opleiding;
* Je hebt minimaal 3 - 5 jaar werkervaring als copywriter en een aantoonbaar track record (Nederlands en Engels);
* Ervaring in de media-/reclamewereld en lifestyle branch is een pré;
* Je kan zowel commercieel als creatief schrijven, en uiteraard foutloos;
* Het schrijven voor nieuwe media en SEO is geen probleem voor je;
* Je hebt ervaring met het correct vertalen van teksten, inclusief de juiste tone of voice;
* Je bent positief, collegiaal, stressbestendig en ambitieus.
Binnen je vakgebied wil je 'best in class' zijn. Je schrijfstijl is uniek en toegankelijk, maar wel wervend. Je kunt je desgewenst verplaatsen in de verschillende doelgroepen van (COMPANY NAME) en deze afzonderlijk op eigen wijze benaderen maar met behoud van de (COMPANY NAME) tone of voice. Je bent proactief, hebt oog voor detail, bent accuraat en werkt zeer gestructureerd. Verder ben jij een teamspeler met een sterke bereidheid anderen te helpen.

WE ARE (COMPANY NAME)
(COMPANY NAME) is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Met haar productlijn - van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, Soulwear, geurkaarsen en precious mineral make-up - staat het merk voor speciale aandacht die alledaagse routines weer in betekenisvolle momenten verandert. Alle producten, ruim 400 in totaal, zijn geïnspireerd op authentieke oosterse tradities. Na de opening van de allereerste winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden openingen in steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm, São Paulo en zelfs New York. Inmiddels heeft het luxe cosmeticamerk meer dan 350 winkels, bijna 1000 shop-in-shops en vijf City Spa's verspreid over vijftien landen wereldwijd. Daarnaast wordt (COMPANY NAME) ook verkocht op 40 cruiseschepen, hebben we 50 verkooppunten op vliegvelden en wordt het merk verkocht aan boord van zestien verschillende luchtvaartmaatschappijen. Ook levert het merk speciaal ontwikkelde producten aan meer dan 850 boetiek hotels wereldwijd.

ONS AANBOD
(COMPANY NAME) biedt een afwisselende functie in een jong team met enthousiaste collega's op ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. De organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer.

INTERESSE
Bij het selecteren van de juiste kandidaat zijn kwalificaties van groot belang. Een goede motivatie waarom je een loopbaan bij (COMPANY NAME) ambieert, is tevens een reden om je uit te nodigen.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR (COMPANY NAME).

Standplaats vacature

Source: Company website
Posted on: 26 Sep 2020
Languages: Dutch, English
Register
45.564 jobs and internships
in 116 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept