English
Login
Register
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Jobs > Engineering > Netherlands > Hengelo > View Offer 

Cybersecurity Architect

Company not shown
Hengelo, Netherlands
Engineering, Dutch, English
17
Visits
0
Applicants
Register
or Login to apply

Job Description:

In fast changing markets, customers worldwide rely on (COMPANY NAME). (COMPANY NAME) is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our architects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

About us
Met 80.000 talenten in 68 landen zijn we één van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van safety en security. In Nederland, waar 2.000 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).

Op het hoofdkantoor in Hengelo is de afdeling System Engineering verantwoordelijk voor het ontwerp van nieuwe producten en services, en voor het aansturen van de software- en hardware-ontwikkeling. Binnen deze afdeling zorgt het team Specialty Engineering voor de specificatie, analyse en het ontwerp van de systeemaspecten cybersecurity, safety, reliability, maintainability, diagnostics, data analytics en EMC.

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo zijn we binnen dat team op zoek naar een:

Cybersecurity Architect

About the job

De geavanceerde radar- en combat-managementsystemen die ontwikkeld worden bij (COMPANY NAME) worden steeds intelligenter en complexer. Ze bestaan voor een groot gedeelte uit hardware- en softwarecomponenten die met elkaar en met de buitenwereld communiceren. Dit betekent dat de eisen van onze klanten op het gebied van cybersecurity continu toenemen en veranderen. Het cyberveilig houden van systemen op een schip dat 30 jaar in bedrijf is, is een enorme uitdaging. Het (COMPANY NAME) Naval Cybersecurity Centre heeft als doel om dit te realiseren en de systemen blijvend te toetsen gedurende hun levensduur. (COMPANY NAME) ziet het als haar verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat haar klanten te allen tijde betrouwbaar gebruik kunnen blijven maken van hun systemen; vandaag maar ook morgen.

De toepassing van cybersecurity in productontwikkeling zoals bij (COMPANY NAME) geschiedt verschilt wel van de reguliere "IT security". Basisprincipes en bouwblokken zijn voor een groot deel gelijk, maar er zijn ook verschillen. Binnen een product-ontwikkelorganisatie gaan de cyberwerkzaamheden gelijk op met allerlei andere engineering werkzaamheden: het analyseren van klanteneisen, vaststellen van systeemeisen en systeemarchitectuur, identificeren en specificeren van deelsystemen in hardware en software, uitwerken van infrastructuur en softwareontwerp, integratie van opgeleverde deelsystemen en verificatie op allerlei niveaus.

De cybersecurity architect heeft als taak om de cybersecurityoplossing te standaardiseren, te bewaken en toekomstbestendig te houden. Hij levert een essentiële bijdrage in de totaaloplossing en fungeert als interface naar de systeemarchitecten uit overige engineering domeinen en naar de cybersecurity engineers.

Als cybersecurity architect binnen een complexe ontwikkelorganisatie ben je constant bezig om de cybersecurityarchitectuur af te stemmen op de dynamiek van de variërende klanteneisen, het portfolio van standaardproducten en de potentiële operationele dreigingen. Het expertteam van cybersecurity specialisten werkt samen om tot de juiste invulling te komen van de architectuur, zodat optimale flexibiliteit geboden wordt aan de klanten- en producteisen.

Jouw kennis en inzicht op het gebied van cybersecurity is door je ervaring goed ontwikkeld en je bent bekend met system engineering basisprincipes zoals die toegepast worden in een ontwikkelorganisatie voor technisch complexe producten. Samen met de andere cybersecurity specialisten houd je de kennis van het vakgebied bij, vul je elkaar aan en houd je elkaar scherp. Je neemt gemakkelijk de leiding in vraagstukken waarbij meerdere interne partijen betrokken zijn met soms conflicterende belangen, om tot een acceptabel resultaat te komen.

About you

Als jij onderdeel wilt uitmaken van het (COMPANY NAME) Naval Cybersecurity Centre en morgen al in uitdagende projecten wilt werken voor de modernste marines dan zijn we op zoek naar jou!

Natuurlijk breng je een aantal essentiële kwaliteiten en ervaringen mee:

* een afgeronde WO of HBO opleiding in een technische richting;
* enkele jaren ervaring als cybersecurity architect of cybersecurity specialist;
* bekend met system engineering principes;
* goede analytische en conceptuele vaardigheden;
* communicatief vaardig en initiatiefrijk;
* teamspeler en sterke inbreng kunnen hebben in multidisciplinaire teams;
* goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Daarnaast wegen de volgende kwalificaties positief mee in de selectie:
* in bezit van CISSP certificaat;
* gewerkt hebben in een organisatie waarin complexe technische producten worden ontwikkeld;
* bekendheid met accreditatie.

(COMPANY NAME) offers…

* een interessante baan binnen een leuk team in een internationale high tech omgeving;
* ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
* de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak;
* een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work life balance belangrijk is;
* een fijne werkplek in 'Het beste gebouw van Nederland' (Public's ChoiceAward 2015) met onze eigen Starbucks corner;
* goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar.

Interested?
Direct solliciteren? Gebruik dan je eigen, persoonlijke profiel om jouw interesse aan ons kenbaar te maken en kies voor 'Apply now'.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

At (COMPANY NAME) we provide CAREERS and not only jobs. With (COMPANY NAME) employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now

Source: Company website
Posted on: 15 Nov 2019
Job duration: 0 months
Languages: Dutch, English
Login to apply or save this offer
REGISTER if you don't have an account yet
60.037 jobs and internships
in 140 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept