English
Login
Register
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Jobs > Human Resources > Netherlands > Amsterdam > View Offer 

Junior HR & Payroll Administrator

Company not shown
Amsterdam, Netherlands
Human Resources, Dutch, English
49
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Bij (COMPANY NAME) zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken.
Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.
(COMPANY NAME) is op zoek naar jou!
Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een (junior) HR & Payroll Administrator. Samen met het HR Operations team zorg je er voor dat de HR administratie van alle joiners, leavers en wijzigingen goed verwerkt wordt in AFAS. Naast de dagelijkse taken draai je mee in verschillende projecten binnen het HR-team.
Je houdt je onder andere bezig met:
* Het maken van contracten en het verwerken van functiewijzigingen;
* Het opzetten en het controleren van de payroll;
* Behandelen van uiteenlopende vragen van medewerkers en managers over HR-gerelateerde zaken, zoals verlof, ziekteverzuim en wet- en regelgeving;
* Ervoor zorgen dat alle processen en policies up-to-date zijn.
Ben jij de perfecte Junior HR & Payroll Administrator?
Het verlenen van service aan mensen met oog voor detail zit in jouw bloed. Hierbij ga je gestructureerd te werk en controleer je het liever twee keer teveel, dan één keer te weinig. Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring op het gebied van administratie en payrolling. Ervaring met AFAS is een dikke pré! Je komt terecht in een team waarmee je nauw gaat samenwerken, maar je hebt geen moeite om zelfstandig aan de slag te gaan met een oplossingsgerichte mindset. Je kunt vloeiend communiceren in het Nederlands en in het Engels. Tot slot is het belangrijk dat je een mbo of hbo opleiding hebt afgerond en heb je een streepje voor als je jouw PDL op zak hebt.
Wat hebben wij jou te bieden?

* Een kans om serieuze impact te hebben op de professionalisering van de HR administratie en Payroll binnen een snelgroeiend, internationaal bedrijf;
* Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;
* De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;
* Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als boot camp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;
* De mogelijkheid om 24 - 40 uur aan de slag te gaan;
* En als je je werk goed doet krijg je iedere maand op tijd een marktconform salaris xxxx1;
Wij recruiten graag voor onze eigen vacatures en daarom wordt pro-actieve acquisitie door derde partijen niet op prijs gesteld.

Are you up for a challenge

Source: Company website
Posted on: 22 Aug 2019
Job duration: 0 months
Languages: Dutch, English
Register
60.630 jobs and internships
in 136 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept