English
Login
Register
View Offer
Work > Jobs > IT/Technology > Norway > View Offer 

Full Stack Developer

Company not shown
Norway  Norway
IT/Technology, Danish, English
3
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Jobb-beskrivelse

LYST TIL Å PROGRAMMERE MED FANTASTISKE FRILUFTSLIV-MULIGHETER?
Nå ser vi etter en full-stack utvikler som kan hjelpe oss med videreutvikling og vedlikehold av våre egenutviklede system. Vi har både interne system og eksterne kunde-verktøy, så vi trenger en som liker å titte på andres kode, finne nye og bedre løsninger, og lære seg nye programmeringsspråk.
Hoveddelen av arbeidet vil selvfølgelig foregå i disse systemene men det hender man må trå støttende til og samarbeide med andre avdelinger i perioder. Rollen krever ofte å realisere nye ønsker fra medarbeidere og kunder, og implementere disse på en enkel, solid og bærekraftig måte - så gode formidlings- og kommunikasjonsevner er viktig.

Kvalifikasjoner

Det er nødvendig at du har en genuin interesse for faget og synes det er spennende og interessant med nye teknologier og utvikling av system. Vi foretrekker at du har utdanning på Bachelor- / Masternivå innen relevante IT-fag, men interesse og erfaring kan veie opp for manglende utdanning.
SOM EN DEL AV VÅR TECH STACK FINNER DU:
* .NET
* Angular
* TypeScript
* SQL
* iOS og Android-utvikling
* ELK stack - Elasticsearch/Kibana
* Docker
* CI/CD pipeline
* IdentityServer
* IoT
Du vil jobbe og få opplæring i disse teknologiene, så erfaring her verdsettes høyt. Har du erfaring med andre programmeringsspråk er dette også noe vi setter stor pris på, da det kan bringe inn nye ideer og bedre måter å løse problemer på.

Ytterligere informasjon

VI TILBYR
Hvis du synes dette høres ut som noe for deg, så vil du få sjansen til å bli en del av et teknologifokusert fellesskap i et større team bestående av fem utviklere, IT og automasjon. Her har du en unik mulighet til å jobbe i et friluftsliv-mekka med noe av det vakreste Norge har å by på - omringet av dype fjorder, høye fjell og breer. Perfekt for deg som ønsker å kombinere programmering og friluftsliv.
Vi har stort fokus på kontinuerlig forbedring når det gjelder teknologi, grensesnitt, design, funksjonalitet og prosesser. (COMPANY NAME) NTP består av fagfok som er spesialisert på sine områder, og når folk med ulik bakgrunn samarbeider, skaper vi bedre og mer innovative løsninger.
Vi prioriterer og setter av tid til innovasjon og egenutvikling. Fordi din personlige utvikling er viktig, vil du ha stor påvirkning på din arbeidshverdag og får frihet til å lære, skape og eksperimentere.
HER ER NOE AV DET DU KAN FORVENTE DEG:
* Fornuftige og fleksible arbeidstider
* Konkurransedyktige betingelser
* Svært god pensjonsordning
* Store muligheter for faglig utvikling
* Nyoppusset, trivelig kontor og bemannet kantine
* Fantastisk natur og gode muligheter for friluftsliv
* Sosialt og godt arbeidsmiljø

(COMPANY NAME) IS AN EQUAL EMPLOYMENT OPPORTUNITY PROVIDER

Se videoer

*

*

*

Jobbplassering

Source: Company website
Posted on: 22 Jul 2021
Industry: Consumer Goods
Languages: Danish, English
Register
99.968 jobs and internships
in 139 countries
Register