English
Login
Register
View Offer
Home Work Studies Languages For Companies
Work > Jobs > Supply Chain/Logistics > Sweden > Stockholm > View Offer 

Junior logistikkoordinator - studentjobb

Company not shown
Stockholm, Sweden
Supply Chain/Logistics, Swedish, English
26
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Jobbeskrivning

Är du student och vill lära dig mer inom logistik och samtidigt få insyn i ett av Europas snabbast växande företag? Då kan ett extrajobb som logistikkoordinator/Junior Operations Specialist hos oss vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Vi letar just nu efter en driven student som vill lära sig mer om logistik. I rollen ingår att stämma av lagersaldo, ha kontakt med transportörer samt andra administrativa uppgifter. Du får ett spännande extrajobb med högt tempo som ger insyn i vad det innebär att arbeta med logistikfrågor i en snabbväxande koncern. Du arbetar nära vår Teamlead inom området som guidar dig i arbetet.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 dag per vecka (med möjlighet till mer jobb i sommar) men har självklart förståelse för att studiebördan varierar. Rollen är placerad på vårt nordiska huvudkontor i Alvik.
Profil
Vi söker dig som just nu studerar ekonomi, Supply Chain eller motsvarande. Har du erfarenhet av att arbeta med logistik eller i en kundnära roll är detta mycket meriterande. Du har en "doer-attityd", är strukturerad och har lätt för att lära. Som person är du positiv, serviceinriktad och flexibel. Då företaget ingår i en internationell koncern är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att vara med på en spännande och dynamisk resa på ett ungt företag med exponentiell tillväxt och internationell närvaro. Du får arbeta på ett företag med en unik affärsmodell som revolutionerar bilindustrin men också bilägares möjligheter till att sälja sina bilar enkelt och bekvämt. Du erbjuds en självständig och ansvarfull roll i ett snabbt växande Internet- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.
Kontakt:
Emelie Sackemark
HR-generalist

Source: Company website
Posted on: 17 Feb 2020
Job duration: 0 months
Languages: Swedish, English
Register
52.594 jobs and internships
in 134 countries
Register   or Login
We uses cookies to deliver services, personalize content and ads, and analyze our traffic.  More info.
Other options I accept