Français
Se connecter
S'inscrire
Détails de l'offre
Emploi > Emplois > Environnement > Belgique > Détails de l'offre 

Technieker - Nacht

Environnement, Néerlandais, Anglais
59
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Jouw rol

Als technieker zorg je ervoor dat alle machines up en running zijn, zodat de operatoren vlot hun werk kunnen doen. Je staat in voor het preventieve en correctieve onderhoud van de productielijnen. Omwille van de grote diversiteit aan machines, komen zowel mechanica, pneumatica, elektriciteit als elektronica aan bod. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark, speelt automation een steeds belangrijkere rol. In elke job primeert SQCDME, wat staat voor veiligheid (Safety), kwaliteit (Quality), kostenefficiëntie (Cost), resultaatgerichtheid (Delivery), motivatie (Motivation) & leefomgeving (Environment).
Gezien Alpro de klok rond produceert, werken wij in verschillende ploegen: wisselende voor- en namiddagploeg, vaste nachtploeg en een wisselende weekendploeg.

Over jou

Om deze uitdaging aan te gaan en een echte PRO te worden, ben je iemand die:
- Over een technisch diploma of relevante ervaring beschikt
- via on-the-job training graag bijleert
- Probleemoplossend redeneert
- Graag overlegt met collega's
- Enthousiast is en graag bijdraagt tot een goede werksfeer

Over ons

Als jij ons ervan overtuigd een échte PRO te zijn, dankzij je kennis, motivatie en ervaring, bieden we jou een professionele toekomst! Je komt terecht in een multidisciplinair en dynamisch team en staat dichtbij het eerstelijnsmanagement. In elke job is er ruimte voor initiatief en kan je naast je functie ook een echte rol opnemen, onder de vorm van trainer, mentor, 5S verantwoordelijke, …
Veiligheid van alle medewerkers is binnen Alpro topprioriteit! Ieder van ons draagt bij tot ons WISE programma (Working in a Safer Environment).
Een aantrekkelijk uurloon wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Je komt terecht in een topteam van PRO's en kan rekenen op hun steun in jouw ontwikkeling. Via ons opleidingstraject word jij een expert in je job en kan je op termijn doorgroeien.

What's next
Solliciteer online

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 20 Oct 2022
Secteur: Agroalimentaire / Tabac
Langues: Néerlandais, Anglais
128.387 emplois et stages
dans 146 pays
S'inscrire