Français
Se connecter
S'inscrire
Détails de l'offre
Emploi > Emplois > Environnement > Belgique > Détails de l'offre 

Magazijnier - 2 ploegen

Environnement, Néerlandais, Anglais
54
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Jouw rol

Als magazijnier zorg je ervoor dat de flow van alle inkomende en uitgaande goederen en producten vlot verloopt. Je rijdt hiervoor met de heftruck of reachtruck en werkt regelmatig met een elektrisch transpalet. Via scanning wordt de plaats van elke pallet nauwkeurig bijgehouden. Je staat in voor de correcte verwerking van orders door alles de juiste plaats te geven en dit goed te registreren in het SAP-systeem. Je komt terecht in een splinternieuwe en volautomatische magazijnomgeving. In elke job primeert SQCDME, wat staat voor veiligheid (Safety), kwaliteit (Quality), kostenefficiëntie (Cost), resultaatgerichtheid (Delivery), motivatie (Motivation) & leefomgeving (Environment).
Gezien Alpro de klok rond produceert, werken wij in verschillende ploegen: wisselende voor- en namiddagploeg, vaste nachtploeg en een wisselende weekendploeg.

Over jou

Jij bent voor ons een échte PRO dankzij jouw veilige rijstijl. Je hebt oog voor detail en gaat heel nauwkeurig te werk. Werken met SAP schrikt je niet af. Je gaat graag in overleg met je collega's en drukt je vlot uit in het Nederlands. Als spilfiguur tussen productie en de klant sta je iedereen op een vriendelijke manier te woord. Je bent bereid om je steeds bij te scholen via on-the-job training en helpt meedenken over continue verbetering. Enthousiasme, positivisme, openheid en empathie maken van jou een top collega!

Over ons

Alpro, de Europese plantaardige pionier van Danone, wil zoveel mogelijk mensen dichter bij een goede gezondheid brengen door gezonde en lekkere plantaardige voeding en dranken te produceren, op een manier die onze planeet respecteert.
One Planet. One Health.

Onze heerlijke plantaardige producten worden gemaakt uit soja, amandelen, hazelnoten, cashewnoten, rijst, haver of kokosnoot.
We willen mensen uitnodigen om mee te werken aan een gezondere wereld.
Door de inspanningen die Alpro levert om maatschappelijke en ecologische doelstellingen te combineren met financieel succes, is Alpro bovendien gecertificeerd als B Corp.

Sluit je aan bij onze dynamische teams en ervaar onze unieke Alpro sfeer vol positivisme, openheid, samenwerking en passie voor kwaliteit.

Ons aanbod

Als lid van de Danone familie, zal je deel uitmaken van een van de meest toonaangevende en innovatieve voedingsmiddelenbedrijven ter wereld.
Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft, iets wat vanzelfsprkend is voor jou. Jouw authenticiteit doet je niet alleen uitblinken, maar geeft je ook ernergie.

Als jij ons ervan overtuigt een échte PRO te zijn, dankzij je kennis, motivatie en ervaring, bieden we jou een professionele toekomst! Je komt terecht in een multidisciplinair en dynamisch team en staat dichtbij het eerstelijnsmanagement. In elke job is er ruimte voor initiatief en kan je naast je functie ook een echte rol opnemen, onder de vorm van trainer, mentor, 5S verantwoordelijke, …
Veiligheid van alle medewerkers is binnen Alpro topprioriteit! Ieder van ons draagt bij tot ons WISE programma (Working in a Safer Environment).

Een aantrekkelijk uurloon wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Je komt terecht in een topteam van PRO's en kan rekenen op hun steun in jouw ontwikkeling. Via ons opleidingstraject word jij een expert in je job en kan je op termijn doorgroeien.

What's next
Solliciteer online

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 22 Oct 2022
Secteur: Agroalimentaire / Tabac
Langues: Néerlandais, Anglais
127.886 emplois et stages
dans 146 pays
S'inscrire