Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Emplois > Assurances > Belgique > Bruxelles > Détails de l'offre 

Financial Controller - P&C & Health Insurance

Entreprise non montrée
Belgique  Bruxelles, Belgique
Assurances, Néerlandais, Anglais
8
Visites
0
Candidats

Description du poste:

De dienst P&C & Health Controlling heeft als opdracht het management en de BU P&C & Health te helpen bij het nemen van beslissingen en het uitwerken van het strategisch plan, door de financiële resultaten te analyseren en te voorspellen. Daartoe verzamelt en produceert de P&C & Health Financial Controller cijfergegevens en kwalitatieve en technische informatie. Je analyseert ze, toetst ze, trekt er conclusies uit, vat ze samen, stelt ze voor en doet aanbevelingen. Je zorgt voor de opvolging om de geldigheid van de resultaten van de onderneming te garanderen en erop toe te zien dat de rentabiliteitsdoelstellingen van de organisatie worden behaald.

De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:
* Meewerken aan het bepalen en verbeteren van de tools, het framework en methodes voor financiële en strategische analyse om het strategisch plan uit te werken op financieel vlak, in het domein P&C en Gezondheid.
* De verantwoordelijkheid dragen voor het leiden, uitwerken en uitvoeren van een dynamisch proces van strategische planning; de nodige acties opstarten en aanbevelingen doen voor de directie om de vastgestelde doelstellingen te bereiken. Het strategisch plan meedelen aan de Groep.
* Meewerken aan de voorbereiding van de business reviews meetings, in overleg met de directie en de head of business lines, en alle technische/businessthema's centraliseren die een impact hebben op P&L en die moeten worden geanalyseerd/besproken alvorens een concreet actieplan uit te werken.
* De beschikbare informatie over de markt en onze concurrenten in P&C en gezondheid opvolgen en relevante analyses doen voor het Top Management.
* Meewerken aan de realisatie van projecten om de doelstellingen inzake technische rentabiliteit, beheersing van de algemene kosten en permanente verbetering van de servicekwaliteit te bereiken.
* Meewerken aan complexe financiële analyses van huidige of verwachte gegevens en de volledigheid en de correctheid valideren om de relevantie van de resultaten te garanderen.
* Het budget- en financieel controleproces sturen om een duidelijke visie te hebben van de financiële gegevens, ze intern en extern aan elkaar te toetsen en aanbevelingen te doen.
* De portefeuille van transformatieprojecten voor de scope P&C & Health opvolgen en de uitwerking en de regelmatige update van de business case en de KPI's verzekeren om ervoor te zorgen dat ze afgestemd zijn op de financiële hypothesen.
Jouw Profiel

* Je hebt een master in financiën, management, economie of kwantitatieve richting (actuariaat, wiskunde)
* Je hebt minstens vijf jaar professionele ervaring in een financieel analytische functie.
* Je kent de verzekeringssector en meer bepaald het domein P&C.Je hebt een rationele en analytische geest, met feeling voor cijfers en een strategische visie.
* Je communiceert op een duidelijke, synthetische manier en je weet hoe je oorzakelijke verbanden moet leggen. Je bent in staat om technische concepten om te zetten in niet-technische termen.
* Je toont volharding, je kan omgaan met dringend werk en je aanpassen aan de behoeften van het management.
* Je hebt een scherpe zin voor samenwerking en je kan goed luisteren.
* Je bent discreet en je respecteert de vertrouwelijkheid van de behandelde informatie.
* Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands of het Frans en een uitstekende kennis van het Engels. Actieve kennis van de tweede landstaal is een troef.
Over (COMPANY NAME)

Bij (COMPANY NAME) willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang.

Als verzekeraar is (COMPANY NAME) Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's.

Bij (COMPANY NAME) wijzen wij alle vormen van oneerlijke of onwettige discriminatie af. Meer info in ons Diversiteits- en Inclusiebeleid.

Over de entiteit

In België is (COMPANY NAME) marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten.

Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One (COMPANY NAME). Alles wat we doen, daar staan we als één team achter.
Wat we aanbieden

Een mooie beloning voor je harde werk
Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques.

Alle voordelen van werken bij een verzekeraar
Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten.

Een job die zich aanpast aan je leven en dromen
Met tot 35 vrije dagen per jaar om uit te rusten van je enthousiaste inzet, thuiswerkmogelijkheden, sportvoorzieningen en opleidingen zorgen wij dat je mentaal, fysiek en professioneel in topvorm blijft

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 15 Mar 2024
Secteur: Assurances
Langues: Néerlandais, Anglais
111.242 emplois et stages
dans 150 pays
S'inscrire