Français
Se connecter
S'inscrire
Emploi Études Langues Pour Recruteurs Qui sommes-nous
 Français
Détails de l'offre
Accueil Emploi Études Langues Pour Recruteurs
Emploi > Emplois > Médecine/Santé > Hongrie > Budapest > Détails de l'offre 

Gyógyszerhatóanyag-gyártó

Entreprise non montrée
Hongrie  Budapest, Hongrie
Médecine/Santé, Hongrois
3599
Visites
0
Candidats
Enregistrez-vous

Description du poste:

Gyógyszerhatóanyag-gyártó technikus

NÉHÁNY ÉRV KOLLÉGÁINKTÓL, HOGY MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK DOLGOZNI:

Kattints ide és nézd meg a videót!

A Sanofi Újpesti telephelyére keressük új, lelkes és csapatjátékos munkatársunkat, aki amellett, hogy precíz és megbízható, rendelkezik középfokú vegyipari végzettséggel is.
A csapat, ahonnan pont TE hiányzol, barátságos kollégákkal van tele, akik hamar befogadnak, sőt, nem engedik el a kezed rögtön az első napod után és kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzájuk.
Ha szeretnél egy piacvezető nagyvállalatnál dolgozni, ahol hosszú távú munkalehetőség és biztos megélhetés vár, nálunk a helyed.
Legyél reggeli pacsirta, vagy éjjeli bagoly, nálunk biztosan megtalálod a számításaidat a négy műszakos munkarendben.
Színes munkakörödnek köszönhetően nem fogsz unatkozni, hiszen a technológiai feladatok végrehajtásán túl folyamatirányító rendszerek terepi munkaállomásainak és eszközeinek kezelése és ellenőrzése is a Te feladatod lesz.
Munkádat 4 műszakos munkarendben minimum bruttó 515 000 forint havi bérrel honoráljuk.

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor várjuk a jelentkezésed és a benned maradt kérdéseket is!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A MUNKAHELYRŐL:

A kémiai fejlesztés és termelés kiemelt jelentőségű az újpesti telephelyen. Több mint 40 különböző alapanyag gyártása folyik itt a legmodernebb technológiákkal, 2000 óta pedig a világ első számú generikus prosztaglandin gyártója a telephely. A telephely kifejezett hangsúlyt helyez az egészségre és a biztonságra mind a vállalaton belül, mind az újpesti lakosság körében. A kész hatóanyag a gyártást követően két másik telephelyünk egyikére kerülhet attól függően, hogy folyékony vagy szilárd halmazállapotú gyógyszert állítanak elő belőle.

Légy Te is részese ennek a küldetésnek!

IDEÁLIS JELÖLTTEL KAPCSOLATOS ELVÁRÁSAINK:
* Vegyipari szakmunkás vagy vegyésztechnikus (vagy más ezzel egyenértékű, például vegyészmérnök asszisztens, vegyipari gépésztechnikus) végzettség
* Kémiai alaptechnológiai ismeretek
* Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek

AMIT KÍNÁLUNK:
* 4 műszakos munkarendben való munkavégzés
* Piaci átlagnál magasabb bér: minimum bruttó 515.000 forint műszakpótlékkal, ami a tapasztalat függvényében tovább emelkedhet
* Kedvezményes sportolási lehetőség
* Kollektív élet-, és balesetbiztosítás
* Önkéntes nyugdíjpénztári tagság
* Éves egészségügyi szűrőprogram
* Családi napok, egyéb közöségi rendezvények

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest, IV. kerület

A Sanofi 2018-ban elnyerte "Az Év Gyógyszergyára" címet a Medicina Fórum független szakmai bizottságának döntése alapján.

A Sanofi 2020-ban is "Top Employer" minősítést kapott Magyarországon, és globális szinten is elnyerte a legkiválóbb munkáltatóknak járó díjat.

A Sanofi a világ egyik vezető gyógyszeripari vállalata, amely több mint 100 000 munkavállalójával 170 országban nyújt egészségügyi megoldásokat. Jelenlétünk Magyarországon meghatározó, a Sanofi a belföldi árbevétel tekintetében a 2. legnagyobb gyógyszeripari szereplő, a teljes árbevétel vonatkozásában pedig a 21. legnagyobb vállalat.
Hazánkban több mint 100 éves múltra tekintünk vissza, és mintegy 2000 kollégánk dolgozik négy telephelyen - Csanyikvölgyben, Nagytétényben, Újpesten és Veresegyházon - a fejlesztés, a termelés, az értékesítés és a disztribúció területein.
Szerteágazó hazai tevékenységünknek köszönhetően innovatív terápiás megoldásokat kínálunk a cukorbetegség, az onkológiai és a ritka betegségek kezelésére, valamint humán oltóanyagainkkal támogatjuk a megelőzést és az egészségmegőrzést. Vény nélkül kapható termékeinkkel piacvezetők vagyunk Magyarországon: népszerű márkáink (pl. az Algoflex termékcsalád, a No-Spa, a Normaflore, a Pharmaton Vital, a Magne B6 stb.) széles körben jól ismertek.

At Sanofi diversity and inclusion is foundational to how we operate and embedded in our Core Values. We recognize to truly tap into the richness diversity brings we must lead with inclusion and have a workplace where those differences can thrive and be leveraged to empower the lives of our colleagues, patients and customers. We respect and celebrate the diversity of our people, their backgrounds and experiences and provide equal opportunity for all

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 13 Jan 2021
Secteur: Santé
Langues: Hongrois
Enregistrez-vous
64.594 emplois et stages
dans 124 pays
S'inscrire   ou Se connecter
Ce site utilise des cookies pour fournir ses services, personnaliser le contenu et les annonces et mesurer notre audience.  Plus d'infos.
Paramétrer J'accepte