Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Emplois > Droit > Pays-Bas > Amsterdam > Détails de l'offre 

Amsterdam - Junior Associate Indirect Tax

Entreprise non montrée
Pays-Bas  Amsterdam, Pays-Bas
Droit, Néerlandais, Anglais
10
Visites
0
Candidats

Description du poste:

(COMPANY NAME) is het grootste en meest innovatieve advocatenkantoor ter wereld dat staat voor perspectief; perspectief voor cliënten en voor medewerkers. Wij spelen met de inzet van technologie in op ontwikkelingen in de markt en bieden praktische oplossingen voor cliënten en een dynamische en internationale werkomgeving voor advocaten, notarissen en fiscalisten.
(COMPANY NAME) heeft geen dominant hoofdkantoor en dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit jezelf kunnen zijn, gemotiveerde collega's, volop ontwikkelingsmogelijkheden, themacommissies waarin je je stem kunt laten horen, sportteams, borrels en jaarlijkse uitjes.
Wat wij doen
In het tax team in Amsterdam dat inmiddels bestaat uit bijna 30 fiscalisten werken enthousiaste mensen met een brede interesse in de fiscaliteit. Wij hebben een gevarieerde, grote en zelfstandige praktijk en onderscheiden ons daarmee van andere advocatenkantoren, waar de fiscale sectie over het algemeen relatief klein is. Onze cliënten zijn multinationals, grote familiebedrijven, private equity investeerders, vastgoedfondsen, banken en verzekeraars. Wij zijn nauw betrokken bij onze cliënten, begrijpen de doelen en ambities van cliënten en helpen hen deze te realiseren. Wij adviseren en procederen, behartigen de belangen van cliënten en verlenen bijstand bij ingewikkelde vraagstukken of geschillen. Dit doen we samen met collega's in binnen- en buitenland waarbij wij de cliënt een one firm beleving geven.

Aan de slag!
Dit is jouw kans om te leren, jezelf verder te ontwikkelen en om je inzet en kennis te delen met een scala aan cliënten en ruim 6.000 collega's in meer dan 80 landen. Kansen moet je pakken. Vragen? Neem contact op met onze Campus Recruiter Brenda de Smet via recruitment.amsterdam@(COMPANY NAME).com

Profil requis du candidat:

In het kort, zoeken wij een junior fiscalist om ons team te versterken. Specifiek zijn we ook geïnteresseerd in junioren met een blik op zowel inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting en een brede interesse in bijvoorbeeld ook grote familiebedrijven. Daarbij is het belangrijk dat:
* Je een Masterdiploma fiscaal recht en/of fiscale economie op zak hebt (of de komende maanden afstudeert)
* Je slim, sociaal en bereid bent ervoor te gaan
* Je enthousiast en ambitieus bent
* Je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt (spraak en schrift)

Persoonlijke vaardigheden die goed van pas komen:
* Commerciële mindset en oplossingsgericht
* Creatief en analytisch
* Teamplayer

Herken jij je in dit profiel? Dan willen wij jou graag spreken

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 15 Mai 2024
Secteur: Légal
Langues: Néerlandais, Anglais
111.765 emplois et stages
dans 150 pays
S'inscrire