Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Emplois > Informatique/Technologie > Pays-Bas > Arnhem > Détails de l'offre 

Support Medewerker Accountancy & Innovatie

Entreprise non montrée
Pays-Bas  Arnhem, Pays-Bas
Informatique/Technologie, Néerlandais, Anglais
44
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Als Support Medewerker Accountancy & Innovatie van de afdeling Managed Services & Innovatie Support (MS&I Support) in Arnhem staat de interne gebruiker en de klant bij jou op de eerste plaats! De afdeling is verantwoordelijk voor het (functioneel) beheer van de applicaties. Jouw focusgebied is de supportdesk waar jij dankzij jouw (boekhoudkundige) kennis klanten en collega's goed kan adviseren met al hun vragen en problemen. Jij bent dé vraagbak over de functionele werking en implementatie van standaard online software zoals Twinfield, Basecone en Smartbooqing en de eigen ontwikkelde data gedreven applicaties zoals (COMPANY NAME) Analytics en (COMPANY NAME) Digital apps.
(COMPANY NAME) Digital is de motor achter innovatie, waarbij technologie optimaal wordt ingezet voor het realiseren van de eigen ambities, het helpen van relaties bij digitale uitdagingen/transformatie en het verrijken van bestaande diensten/proposities - samen met de verschillende afdelingen - met technologie. Binnen (COMPANY NAME) digital zijn ruim 250 technologie- en dataspecialisten werkzaam.
Jouw standplaats is (COMPANY NAME) Arnhem, maar je bent samen met het team verantwoordelijk voor collega's en klanten in heel Nederland. Daarom is geen dag hetzelfde en heb je genoeg afwisseling in werkzaamheden. Je voert je werkzaamheden zelfstandig en samen met jouw collega's uit. In dit hechte team helpen de ervaren collega's jou graag, zodat je jezelf optimaal kan ontwikkelen.
Een aantal van jouw werkzaamheden op een rij:
* Je bent verantwoordelijk voor het (telefonisch) aannemen en beantwoorden van binnenkomende vragen en problemen
* Incidenten die je niet direct kunt afhandelen zet je door naar de 2e lijns ondersteuning (intern / leverancier) en hiervan bewaak je de voortgang.
* Je verwerkt serviceverzoeken
* Je voert diverse functioneel beheer taken uit
* Je draagt zorg voor handleidingen en documentatie
* Jij ondersteunt bij verschillende projecten op het gebied van het verbeteren van (boekhoudkundige) processen en het implementeren van nieuwe innovaties
* Je helpt mee met het onboarden van nieuwe klanten zodat alle systemen direct 'up and running' zijn.
Functie-eisen
Je bent van nature nieuwsgierig, signaleert proactief problematiek en weet een oplossing te vinden. Je hebt een hoge mate van servicegerichtheid, bent klantvriendelijk, hebt interesse in de dienstverlening van (COMPANY NAME) en de daarbij ondersteunde software en tools. Ook neem je mee:
* Een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4-niveau in een financieel administratieve richting;
* Kennis van boekhoudkundige processen en systemen (kennis van Twinfield, Basecone Smartbooqing en / of Power BI is een pre);
* In staat om applicaties en programma's snel eigen te maken;
* Affiniteit met innovatie, software en IT-processen;
* Een zelfstandige werkhouding;
* Je kunt goed prioriteiten stellen;
* Je bent communicatief sterk en hebt sterk analytisch inzicht;
* Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Afhankelijk van jouw ambities en talenten zijn er bij (COMPANY NAME) uitstekende doorgroeimogelijkheden naar een functie in innovatie, IT en/of administratieve dienstverlening

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 26 Mar 2024
Secteur: Banque / Finance
Langues: Néerlandais, Anglais
102.300 emplois et stages
dans 152 pays
S'inscrire