Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Stages > Mode > Danemark > Détails de l'offre 

Bankrådgiver til vores fantastiske team i (COMPANY NAME) Greve

Stage, Mode, Danois, Anglais
56
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Job ID: 21270

Går du på arbejde for at give verdensklasse kundeoplevelser. Elsker du at være en del af en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads til at have det sjovt?

Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en bankrådgiver til et fantastisk team bestående af 9 bankrådgivere med stor erfaring, 1 BRU, 1 BRU Trainee, 2 Servicerådgivere og 1 Filialdirektør, som alle brænder for at gøre en god forskel for vores kunder hver dag.

Om jobbet

Velkommen til Greve. I din portefølje vil du møde en masse spændende kunder, og du vil arbejde sammen med søde og dygtige kollegaer. Vi sætter en ære i at skabe værdi for vores kunder ved at yde helhedsrådgivning med et stort smil på læben.

Vi gør meget ud af, at du som Bankrådgiver får en hverdag, hvor du beskæftiger dig med det, du brænder allermest for, og hvor du får stillet redskaber til rådighed, som er med til at udvikle dine kompetencer.

Vi er i Greve et team på 14 kollegaer, hvor høj medarbejdertilfredshed er et vigtigt fundament. Vi prioriterer plads til at have det sjovt og har jævnligt sociale arrangementer. Læring og videreudvikling er også en vigtig del af vores arbejde og alle er klar på at hjælpe hinanden samt løfte i flok for at give de bedste kundeoplevelser.

Vores filial er placeret på Centerholmen 16 i Greve med gode parkeringsforhold samt S-tog forbindelse 2 minutters gang fra os.

Om dig

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er de værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive den bank, vi ønsker at være - og som vi forestiller os, du deler med os. Du lever efter bankens værdier og har et fokus på hvad der gør kundeoplevelsen endnu bedre.

Du er engageret og har en god energi, som også smitter af på dine kollegaer. Du sætter en ære i at levere kvalitet og er stolt af at arbejde compliant.

Du prioriterer kontakten til kunderne meget højt, og proaktivitet er blandt andet et centralt værktøj i din tilgang til kunderne. Du vil få ansvaret for en attraktiv kundeportefølje, hvor du vil blive udfordret fagligt og få muligheden for at skabe kundeoplevelser i verdensklasse.

Vi forventer, at du i rollen som bankrådgiver i Greve:

* Motiveres af salg og langvarige relationer

* Vækker tillid blandt dine omgivelser og dine kunder

* Har en god forretningssans

* Er struktureret, serviceminded og evner at prioritere dit arbejde

* Er ivrig efter at lære mere og udvikle dig

* Er en god kollega, der kan lide at samarbejde og giver en hjælpende hånd

Hvis det lyder som dig, så skynd dig at kontakt os!

Næste skridt

Send din ansøgning senest den 12/05/2024. Vi indkalder løbende relevante kandidater til interviews.

Ønsker du mere information, er du filialdirektør, Hanne Jensen klar på sin mobil 40 13 23 61, så tøv ikke med at ringe.

I (COMPANY NAME) ved vi, at en inkluderende arbejdsplads er en bæredygtig arbejdsplads. Vi er overbevist om, at vores forskellige baggrunde, erfaringer, egenskaber og personligheder gør os bedre til at hjælpe kunderne og bidrage til de samfund, vi er en del af. Så kom, som du er.

#LI-Onsie

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 20 Avr 2024
Type de poste: Stage
Secteur: Banque / Finance
Langues: Danois, Anglais
114.464 emplois et stages
dans 150 pays
S'inscrire