Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Stages > Culture/Sciences Humaines > Norvège > Oslo > Détails de l'offre 

Summer Intern, Data & Analytics

Entreprise non montrée
Norvège  Oslo, Norvège
Stage, Culture/Sciences Humaines, Danois, Anglais
85
Visites
2
Candidats

Description du poste:

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Et Summer Internship hos (COMPANY NAME) gir deg en unik mulighet til å jobbe på et utfordrende og lærerikt prosjekt, fortrinnsvis hos en av våre kunder, og ta del i hva vi gjør. Du vil lære om en konsulents hverdag samtidig som du blir kjent med oss i (COMPANY NAME), vår kultur og andre dyktige studenter.

Vi ser etter talentfulle kandidater som går i 4. årstrinn på sin mastergrad, har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag og interesse for å skape verdi av data. Ønsker du å søke må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon.

Hovedoppgavene dine under oppholdet vil være:
* Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.
* Jobbe med teknologifokuserte prosjekter.
* Samle, strukturere og analysere data.
* Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.
* Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner.

Vårt internship går over seks uker og gjennomføres i perioden juni - august 2024. Planlagte arbeidsperioder er først tre uker med arbeid fra 17. juni - 5. juli, etterfulgt av tre ukers ferie fra 8. juli - 26. juli, og til slutt tre nye uker med arbeid fra 29. juli - 16. august. Du må være fysisk tilgjengelig i de fastsatte arbeidsperiodene. Du vil bli en del av et prosjektteam bestående av 2-4 interns og en erfaren prosjektleder fra (COMPANY NAME).

Vi er en inkluderende arbeidsplass med flat struktur og rom for deg og dine synspunkter. Vi er opptatt av at alle skal føle seg hjemme hos oss og ser på mangfold som en styrke i arbeidet med å løse utfordrende oppdrag hos våre kunder. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen levere bedre tjenester til våre kunder, og skape et enda bedre arbeidsmiljø.

Om (COMPANY NAME) og vår søknadsprosess
Hva gjør man egentlig som konsulent? Hva skiller (COMPANY NAME) fra andre konsulentselskaper, og hva ser vi etter når vi ansetter? Svaret på disse spørsmålene, og mange flere, finner du på vår Karriereside. Et besøk der vil være vel anvendt tid - vi lover at det vil gi deg et bedre grunnlag for å vurdere om (COMPANY NAME) er riktig sted for deg!

Vi vurderer søknader og kaller inn til intervjuer fortløpende. Vi har et begrenset antall plasser og oppfordrer derfor interesserte kandidater til å søke så raskt som mulig.
I løpet av intervjuprosessen vil vi bli bedre kjent med hverandre og sørge for at du får et godt grunnlag for å vurdere om et summer internship hos (COMPANY NAME) er riktig for deg

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 11 Jan 2024
Type de poste: Stage
Secteur: Consulting
Langues: Danois, Anglais
118.903 emplois et stages
dans 155 pays
S'inscrire