Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Stages > Gouvernement > Pays-Bas > Amsterdam > Détails de l'offre 

Communication & Media Manager

Entreprise non montrée
Pays-Bas  Amsterdam, Pays-Bas
Stage, Gouvernement, Néerlandais, Anglais
19
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Please note: this position is only available for applicants who are proficient in the Dutch language!

Heb je een passie voor communicatie en media? Vind je het leuk om de spin in het web te zijn bij campagnes voor gerenommeerde merken en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in media en/of digital marketing? Dan is de functie van Communication & Media Manager bij (COMPANY NAME) écht iets voor jou!
Jouw profiel
Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Je blijft rustig in drukke tijden en kunt goed plannen en het overzicht bewaren. Je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met collega's, klanten en publishers. Je staat altijd open voor nieuwe ideeën en weet hoe je een plan moet onderbouwen met data en insights.
Je hebt interesse in het communicatie en marketing vak en hebt een voorliefde voor media. Je geeft het liefst een geïntegreerd advies over de inzet van media en creatie in de complete marketing funnel, van brand to demand en retentie. De diverse mediakanalen hebben geen geheimen voor je en je weet precies wanneer je wat het beste in kunt zetten. Misschien heb je nog geen ervaring met alle kanalen, maar je leert snel en door je opgedane ervaring kan je de pro's en contra's van nieuwe kanalen snel in perspectief zetten.
Je werk en denkniveau is op HBO/WO niveau en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Wat ga je doen?
Je bent het primaire aanspreekpunt voor klanten over de strategie en uitvoer van campagnes. Je bent in staat om 70% van alle vragen van klanten af te vangen maar weet ook wanneer een specialist aan tafel moet. Je organiseert statusmeetings met de klant en het team. Daarnaast signaleer je kansen voor het inzetten van Out-Of-Scope campagne producten en diensten en bewaak je de campagneplanning en voortgang.
Je vertaalt de mediajaarstrategie door naar campagnestrategie en bepaalt de mediumkeuze op basis van data en insights. Je werkt de campagnes uit in een geïntegreerd mediaplan waarbij je een specialistenteam aanstuurt die input aan jou levert per medium en de uitvoering verzorgt. Je daagt de medium specialisten uit op hun plannen en evaluaties en zorgt ervoor dat de losse onderdelen optellen tot een logisch geheel. Je bent eindverantwoordelijk voor de campagnebudgetten.

Innovatie is een belangrijke succesfactor en daarom zorg je ervoor dat je nieuwe producten en formats stelselmatig toepast in campagnes om ze te testen en verder te implementeren. Je hebt regelmatig overleg met alle betrokken partijen bij de campagnes, zoals creatieve bureaus, publishers en eventuele externe specialisten. Want alleen door goed samen te werken met alle partners van onze klanten, realiseren we het beste resultaat.
Jouw taken en verantwoordelijkheden bij ons
* Stelt een concept meetplan op (i.o.m. specialisten) en beoordeelt input;
* Checkt overeenstemming plannen met strategie/doelstellingen;
* Stelt definitief meetplan op per medium, inclusief 'what if' scenario's;
* Verwerkt input in een geïntegreerd voorstel;
* Presenteert geïntegreerd mediaplan aan klant;
* Verwerkt meetplan in een dashboard;
* Organiseert en leidt wekelijkse optimalisatie calls;
* Optimaliseert campagne o.b.v. data uit dashboard;
* Maakt en presenteert geïntegreerde eindevaluatie;
* Primaire contactpersoon klant, partners en publishers;
* Verbindende schakel tussen Business Planning en in- en externe specialisten;
* Budget verantwoordelijk;
* Organiseert klantenteam- en statusmeetings;
* Delen kennis/cases intern en extern.
Wij bieden
* Een concurrerend salaris;
* Laptop van de zaak & telefoonvergoeding;
* Goede arbeidsvoorwaarden & ontwikkelmogelijkheden;
* Minimaal 26 vakantiedagen;
* Groot internationaal netwerk ((COMPANY NAME), GroupM, WPP) met veel doorgroeimogelijkheden.
Wij vragen
* HBO/WO werk- en denkniveau;
* Minimaal 5 jaar werkervaring;
* Engels en Nederlandse taal in woord en geschrift.
Over ons
Bij (COMPANY NAME) speel je in de Champions League van media en marketing. We zijn het meest bekroonde bureau van Nederland en werken voor heel veel prachtige en gerenommeerde merken.
Wij geloven in good growth voor onze klanten en onze mensen. Hiermee bedoelen we dat we een goede balans willen realiseren tussen korte en lange termijn resultaten. Voor onze klanten uit zich dat in geïntegreerde brand to demand adviezen waarbij we ook een scherp oog hebben voor klantbehoud. Maar ook schuwen we het gesprek niet met onze klanten over onderwerpen als inclusief en maatschappelijk verantwoord adverteren. We bieden onze mensen een goed en uitdagend carrièrepad aan waarin lifelong learning centraal staat. Naast de doorgroeimogelijkheden binnen (COMPANY NAME) Nederland zijn er volop kansen binnen het internationale (COMPANY NAME), GroupM of WPP netwerk. En natuurlijk bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan incl. auto van de zaak, mogelijkheid om afwisselend te werken in Amsterdam, Eindhoven of thuis of zelfs 60 dagen per jaar in het buitenland.
Interesse?
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik op de button 'apply' onderaan deze vacature en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

(COMPANY NAME) is an equal opportunity employer. We view everyone as an individual and we understand that inclusion is more than just diversity - it's about belonging. We celebrate the fact that everyone is unique and that's what makes us so good at what we do. We pride ourselves on being a company that embraces difference and truly represents the global clients we work with.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 16 Avr 2024
Type de poste: Stage
Langues: Néerlandais, Anglais
118.438 emplois et stages
dans 154 pays
S'inscrire