Français
Se connecter
S'inscrire
Détails de l'offre
Accueil Emploi Études Langues Pour Recruteurs
Emploi > Stages > Informatique/Technologie > Pays-Bas > Amsterdam > Détails de l'offre 

Meeloopstage - Cloud Team

Entreprise non montrée
 Amsterdam, Pays-Bas
Stage, Informatique/Technologie, Néerlandais, Anglais
115
Visites
0
Candidats
Enregistrez-vous

Description du poste:

Ben jij een ambitieuze IT student die meer wil leren over de laatste Cloud technologieën? Binnen onze cloud community zijn we op zoek naar stagiaires!

Cloud Community

Als stagiaire maak je deel uit van een jong, internationaal en groeiende community. Je werkt nauw samen met nationale en internationale collega's die passie hebben voor techniek en innovatie. In de community ligt de focus op de nieuwe Cloud technologieën zoals Azure, AWS en google Cloud in combinatie met Zero Touch Automation concept. We werken in agile teams bij onze klanten, maar ook vanuit de thuisbasis in Amstelveen.

Jouw rol als stagiaire

Samen met ervaren collega's ga jij je bezighouden met het (door)ontwikkelen van oplossingen ten behoeve van onze portfolio. Wat je leert kun je meteen in de praktijk brengen.

Wie ben jij?

* Je zit in de laatste fase van je bachelor of master, in de richting van IT

* Je bent vier à vijf dagen in de week beschikbaar, voor een periode van minimaal vijf maanden (standplaats hoofdkantoor Amstelveen, start september)

* Je bent analytisch sterk

* Je bent gedreven, ambitieus en hebt een proactieve houding

* Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig opereren

* Je hebt een can-do mentaliteit en bent resultaatgericht

* Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om, als lid van onze community, een unieke kijk in de keuken van onze wereldwijde IT-organisatie te vergaren. Daarvoor ontvang jij een mooie stagevergoeding en ruimte voor ontwikkeling.

Solliciteren?

Past deze stage mooi bij jouw persoonlijke leerdoelen én interesses? Solliciteer direct!

Over (COMPANY NAME)

(COMPANY NAME) is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij (COMPANY NAME) zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is (COMPANY NAME) de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. (COMPANY NAME) opereert onder de namen (COMPANY NAME), (COMPANY NAME) Consulting, (COMPANY NAME) Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nx.xxxx.xxt.

(COMPANY NAME) zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt (COMPANY NAME) op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 30 Avr 2020
Type de poste: Stage
Langues: Néerlandais, Anglais
Enregistrez-vous
41.647 emplois et stages
dans 123 pays
S'inscrire   ou Se connecter
Ce site utilise des cookies pour fournir ses services, personnaliser le contenu et les annonces et mesurer notre audience.  Plus d'infos.
Paramétrer J'accepte