Français
Se connecter
S'inscrire
Emploi Études Langues Pour Recruteurs Qui sommes-nous
 Français
Détails de l'offre
Accueil Emploi Études Langues Pour Recruteurs
Emploi > Stages > Supply Chain/Logistique > Pays-Bas > Amsterdam > Détails de l'offre 

Editing Internship (Product Operations)

Entreprise non montrée
 Amsterdam, Pays-Bas
Stage, Supply Chain/Logistique, Néerlandais, Anglais
26
Visites
0
Candidats
Enregistrez-vous

Description du poste:

Passie voor goed eten
Bij (COMPANY NAME) zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.
(COMPANY NAME) is op zoek naar jou!
Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een culinaire stagiair voor ons Product Operations team die vanaf februari 2021 kan starten. Het Product Operations team is wekelijks verantwoordelijk voor het samenstellen van de (COMPANY NAME) Box voor onze klanten in de Benelux en Frankrijk. Je bent tijdens deze stage de schakel tussen al jouw teamleden binnen dit dynamische team. Het team bestaat uit receptontwikkelaars, een dietiste, een menuplanner en recipe editors.
Je houdt je onder andere bezig met:
* Receptuur en receptfoto's op onze receptkaarten;
* Het online plaatsen en beheren van de recepten op onze website en app;
* Het optimaliseren van de inhoud van onze recepten;
* Het zien van kansen voor procesverbeteringen en het aandragen van jouw ideeën.
Ben jij de perfecte Product Operations Culinary Editing Intern?
Je volgt een relevante hbo/wo opleiding of je bent net afgestudeerd. Je hart gaat sneller tikken van de nieuwste foodtrends en je volgt deze trends ook nauwgezet: je bent een echte foodie! Daarnaast ben je culinair onderlegd en houd je ervan om bezig te zijn in de keuken. Ook vind je het leuk om met taal en beeld bezig te zijn: jij spot het meteen als er een d/t-foutje of verkeerde foto bij een recept staat. Dit alles doe je met skills zoals, proactiviteit, secuurheid, ondernemen, zelfstandigheid en jouw bruisende creativiteit. Ontbreekt het aan een van deze skills? Geen zorgen, dat leren we je graag bij! Tot slot ben je in staat om vloeiend Nederlands en Engels te spreken en te schrijven.
Wat hebben wij jou te bieden?
* Een kans om serieuze impact te hebben op het ontwikkelen van onze recepten en het doorvoeren van verbeteringen binnen onze processen bij een fast-paced bedrijf;
* Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;
* De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;
* Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;
* Een stagevergoeding van 500 euro per maand, op basis van 40 uur.
We horen je denken, wat te doen als ik interesse heb?
Nadat je hebt gesolliciteerd beginnen we met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan bieden we je graag de stageplek aan. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan!
En ja, heel belangrijk: diversiteit en inclusiviteit is erg belangrijk voor (COMPANY NAME). Daarom proberen wij onze teams zo samen te stellen, dat deze bestaan uit mensen met verschillende achtergronden, visies en skills. Alle keuzes binnen de sollicitatieprocedure zijn gebaseerd op kwalificaties, werkervaring en wat (COMPANY NAME) op dit moment nodig heeft.
Let's apply!
Leuk, goede keuze! Klik op de 'apply' knop hieronder en vul alle verplichte velden in. Zorg ervoor dat je CV en motivatiebrief zijn bijgevoegd en that's it! Sollicitaties via email worden niet in behandeling genomen.
We recruiten graag voor onze eigen vacatures. Mochten we toch hulp nodig hebben, dan benaderen we graag zelf de juiste partij.

Are you up for a challenge

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 20 Oct 2020
Type de poste: Stage
Langues: Néerlandais, Anglais
Enregistrez-vous
53.855 emplois et stages
dans 120 pays
S'inscrire   ou Se connecter
Ce site utilise des cookies pour fournir ses services, personnaliser le contenu et les annonces et mesurer notre audience.  Plus d'infos.
Paramétrer J'accepte