Français
Se connecter
S'inscrire
Détails de l'offre
Accueil Emploi Études Langues Pour Recruteurs
Emploi > Stages > Ressources humaines > Pays-Bas > Utrecht > Détails de l'offre 

Stage HR Business Partner

Entreprise non montrée
 Utrecht, Pays-Bas
Stage, Ressources humaines, Néerlandais, Anglais
32
Visites
0
Candidats
Enregistrez-vous

Description du poste:

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig naar de dagelijkse activiteiten van een HR Business Partner? Wil jij impact hebben door het creatief meedenken aan de implementatie van verschillende HR projecten? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt? Lees dan snel verder!
Als HR stagiair binnen JDE Professional NL ga je volledig meelopen met de HR business partners. De HR Business Partners zijn een belangrijke schakel op het gebied van alle HR activiteiten; ze ondersteunen de verschillende business units (Marketing, Trade, Finance, Operations en Direct Sales) binnen de organisatie. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen en implementeren van HR processen en tools zoals Performance Management, Engagement en Development. Ook hebben zij een coachende rol richting de leidinggevende en medewerkers.
In deze rol ga je operationeel ervaring opdoen als HRBP en werk je samen met de partners en de business units samen. We verwachten van jou dat je hands-on en proactief aan de slag gaat. Je pakt projecten op, presenteert deze aan het team en werkt ze verder uit.
Je wordt als stagiair volledig opgenomen in ons HR Professional Team, maar je zult daarnaast ook veel contact hebben met andere afdelingen binnen JDE. Daarnaast hebben wij een actief netwerk van stagiairs die onder andere elke maand netwerkborrels organiseren, waar jij een leidende rol in kunt spelen.

Functie-eisen

* Je zit in je laatste fase van een HBO of WO-opleiding op het gebied van HR Management, Bedrijfskunde, Psychologie of een andere passende studie;
* Vloeiende beheersing van Nederlandse en Engelse taal en geschrift;
* Je bent enthousiast, nieuwsgierig, analytisch, ondernemend, integer en praktisch creatief. Je kunt in teamverband samenwerken maar bent ook zelfstandig;
* Tot slot heb je affiniteit met de FMCG sector en kun je omgaan met een snelle en dynamische werkomgeving.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega's in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is - overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.
De vergoeding voor deze stage bedraagt EUR 450,- voor een HBO-er of EUR 500,- voor een WO-er per maand op basis van een werkweek van 40 uur. De stageperiode is voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.
Enthousiast?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Marit Groenbos, stagiaire HRBP Professional bereikbaar op +31 6 11 60 80 15. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren.

Standplaats vacature

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 06 Fevr 2020
Type de poste: Stage
Durée d'emploi: 0 mois
Langues: Néerlandais, Anglais
Enregistrez-vous
42.006 emplois et stages
dans 132 pays
S'inscrire   ou Se connecter
Ce site utilise des cookies pour fournir ses services, personnaliser le contenu et les annonces et mesurer notre audience.  Plus d'infos.
Paramétrer J'accepte