Français
Se connecter
S'inscrire
Détails de l'offre
Accueil Emploi Études Langues Pour Recruteurs
Emploi > Stages > Ventes > Pays-Bas > Utrecht > Détails de l'offre 

Accountmanager Medium Business Noord-West Nederland

Entreprise non montrée
Utrecht, Pays-Bas
Stage, Ventes, Néerlandais, Anglais
22
Visites
0
Candidats
Enregistrez-vous
ou Connectez-vous pour postuler

Description du poste:

Functieomschrijving

Het team Small Medium Enterprises (SME) is binnen Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional één van de salessegmenten en absoluut een uitdagende en leerzame plek om je verder te ontwikkelen als Accountmanager.
Het Medium Business team levert koffie- en theeconcepten voor bedrijven van 50 tot 250 medewerkers, denk hierbij onder andere aan de KNVB, Takeaway en Qmusic. De ambitie van het Medium Business team is, zoals Simon Mulder (field sales manager) het zelf zegt: "Being the best in class". De focus van de Accountmanager ligt op het begrijpen van de behoeften en ambities van de verschillende type klanten. Bij het ene bedrijf kan dit duurzaamheid zijn, voor het andere bedrijf is dit hospitality. Door middel van het inzetten van innovatieve en kwalitatieve koffie- en theeconcepten creëer jij de benodigde toegevoegde waarde voor je klanten en weet je het verschil te maken in jouw regio. Je richt je met name op het onderhouden van je bestaande klantportfolio en op het acquireren van nieuwe klanten. Ben jij iemand met een entrepreneurial mindset, weet je goed om te gaan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zet jij kansen om in concrete acties, dan is dit een mooie uitdaging om deel uit te mogen maken van een jong en gedreven team.
Waar word jij verantwoordelijk voor?
* Uitdragen van de JDE Professional visie voor koffie- & theeconcepten en dit door vertalen naar een commercieel en strategisch plan voor jouw rayon;
* Zelfstandig aangaan en opbouwen van relaties, zowel intern als extern. Denk hierbij o.a. ook aan het deelnemen aan relevante netwerkevenementen of evenementen in het JDE Experience Center;
* Verkopen van koffie- & theeconcepten die aansluiten bij de specifieke behoeften en wensen van de verschillende klanten;
* Uitbreiden van de bestaande business en acquireren van klanten door ze te verrassen met innovatieve concepten. Dit doe je op basis van de groeitrends en marktontwikkelingen binnen je regio;
* Realiseren van verkooptargets. Dit doe je door ondernemerschap, discipline en leiderschap te tonen;
* Coördineren en commercieel leiden van samenwerkingsovereenkomsten en offertetrajecten;
* Zorgen voor goede waarborging en vastleggen van kennis, voortgang en accountinformatie.

Functie-eisen

* Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
* 3-5 jaar ervaring als accountmanager (b2b);
* Een echte winnaarsmentaliteit, commercieel denkvermogen en resultaatgericht;
* Overtuigingskracht, ondernemende mindset en de drive om te scoren;
* Innovatief en creatief in oplossingen;
* Uitgesproken passie voor koffie en thee.

Extra informatie

Kiezen voor Jacobs Douwe Egberts betekent kiezen voor een afwisselende, dynamische setting. De sfeer is open, ondernemend en informeel. Bovendien is innovatie een kernwaarde. Iedereen die bij ons werkt, heeft dus echt de kans om een verschil te maken en vorm te geven aan de toekomst van onze succesvolle organisatie.
Om onze business goed te kunnen begrijpen, is het noodzakelijk om te starten bij de basis. Je krijgt een uitgebreid onboarding traject waarin het kennismaken met merken, producten en mensen centraal staat. Als je eenmaal klaar bent om aan de slag te gaan wordt een persoonlijk coachingsplan opgesteld, afgestemd op jouw behoeften en zal je wekelijks gecoacht worden door je manager. Naarmate je groeit in je rol zal er ruimte zijn om commerciële projecten op te pakken, welke zijn afgestemd op jouw wensen en ontwikkelbehoeften. Je bent zelf in de lead wat betreft je doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, kortom jij zet je eigen stip op de horizon binnen Jacobs Douwe Egberts.
Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simon Mulder, Field Sales Teamlead Prof NL, bereikbaar op +31 6 31 75 26 91. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je online reageren ter attentie van Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist. Een online capaciteitentest en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Standplaats vacature

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 22 Oct 2019
Type de poste: Stage
Durée d'emploi: 0 mois
Langues: Néerlandais, Anglais
Connectez-vous pour postuler ou sauver cette offre
ENREGISTREZ-VOUS si vous n'avez pas de compte
58.252 emplois et stages
dans 139 pays
S'inscrire   ou Se connecter
Ce site utilise des cookies pour fournir ses services, personnaliser le contenu et les annonces et mesurer notre audience.  Plus d'infos.
Paramétrer J'accepte