Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Immobiliare > Belgio > Anversa > Offerta 

Real Estate & Procurement officer

Azienda non indicata
Belgio  Anversa, Belgio
Immobiliare, Olandese, Inglese
1
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Bedrijfsomschrijving:

AUTO1 Group is Europa's meest vooraanstaande digitale automotive platform. Als dynamisch tech-bedrijf ontketenen wij een revolutie in de automotive branche met onze merken wijkopenautos.nl, AUTO1.com en Autohero. Ons sterke team van 5.000 medewerkers werkt elke dag hard om in heel Europa, handel in, en transport en financiering van auto's zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Ga voor persoonlijke groei en bouw samen met ons aan de toekomst van autohandel.

Vacatureomschrijving:

Als Real Estate & Procurement officer ben je het aanspreekpunt voor leveranciers en andere dienstverleners. Je zoekt geschikte partners voor AUTO1 Group en ontwikkelt solide werkrelaties met interne en externe stakeholders. Verder sta je in voor de kwaliteitscontrole van de geleverde diensten en producten. Je voert onderhandelingen met de leveranciers, gericht op kost-, proces- en serviceverbeteringen. In kader van groei van onze business ga je op zoek naar geschikte panden en onderhoud je de contacten met de verhuurders. Je analyseert de huidige framework contracten en stemt deze af op de noden van de organisatie. Samen met de Head of purchasing definieer jij een duidelijke inkoop-sourcingstrategie.

Functie-eisen:

Our perfect match
* Je hebt Bachelor werk- en denkniveau
* Je hebt een continuous improvement mindset en brengt verfrissende ideeŰn aan.
* Operationele taken schrikken jou niet af.
* Je kan vlot overweg met Excel.
* Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om sterke zakelijke netwerken op te bouwen.
* Vlotte beheersing van het Nederlands, Frans en Engels
* Je denkt in oplossingen, niet in problemen
* Positiviteit, nauwkeurigheid en proactiviteit illustreren jouw persoonlijkheid.

Aanvullende informatie:

What's in it for you?
* Contract van onbepaalde duur in een 38-uren stelsel
* Een open en informele werksfeer in een multicultureel en divers bedrijf
* Een gevarieerde job met veel autonomie
* De kans om mee te denken en verbeteringen door te voeren
* Een fijn, goed bereikbaar kantoor in Antwerpen
* Altijd vers fruit op kantoor
* Een bedrijfswagen + tankkaart
* Maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag
* Ecocheques van 250 euro per jaar
Interesse?
Leuk dat je AUTO1 Group als je toekomstige werkgever ziet! Stuur ons direct je cv en motivatiebrief voor deze vacature en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als je eerst nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Rachid Sarhdi, Senior Talent Acquisition Manager, via recruitment-be@auto1.com
AUTO1 Group is Europa's meest vooraanstaande digitale automotive platform. Als dynamisch tech-bedrijf ontketenen wij een revolutie in de automotive branche met onze merken wijkopenautos.be, AUTO1.com en Autohero. Ons sterke team van 5000 medewerkers werkt elke dag hard om in heel Europa, handel in, en transport en financiering van auto's zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Ga voor persoonlijke groei en bouw samen met ons aan de toekomst van autohandel.
Bij AUTO1 Group hebben we een open cultuur en geloven we in directe communicatie en diversiteit. Dit betekent dat we willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons en dat we gelijke kansen bieden voor iedereen, ongeacht sekse, etniciteit, religie, leeftijd, seksuele oriŰntatie, handicap of andere niet-prestatiegerelateerde factor

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 11 Mag 2024
Settore: Internet / New Media
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
113.696 lavori e stage
in 149 Paesi
Registrati