Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Industria > Belgio > Anversa > Offerta 

Chemist /laborant

Azienda non indicata
Belgio  Anversa, Belgio
Industria, Olandese, Inglese
97
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

(COMPANY NAME) werd opgericht in 1828 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd actieve dienstverlener op het gebied van ondermeer kwaliteit, gezondheid, veiligheid & milieu, risicomanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als toonaangevende classificatiemaatschapij in de scheepvaart - en offschore industrie is (COMPANY NAME) ook gemachtigd om op te treden in naam van internationale Autoriteiten en Vlagstaten. Onze inspectiedienst en laboratoria Inspectorate Antwerpen en Gent leveren bovendien kwalitatieve en kwantitatieve controles en analyses van vloeibare ladingen in bulk, gas, metalen, mineralen, vaste brandstoffen en agri in o.a. de Antwerpse en Gentse Haven.

Uitgangspunt in onze dienstverlening is controle op het voldoen aan wet- en regelgeving op basis van (inter)nationaal erkende normen.

Via een uitgebreid netwerk van ruim 900 kantoren en laboratoria in meer dan 140 landen staan ruim 69.000 medewerkers dagelijks bedrijven en instellingen terzijde in een groot aantal uiteenlopende sectoren waaronder (proces)industrie, bouw & installatie, transport & logistiek, scheepvaart, import & . export, gezondheidszorg, vastgoed, voedingsmiddelenindustrie, zakelijke dienstverlening en overheid. Onze dienstverlening krijgt gestalte via metingen, inspecties, analyses, validaties, certificering, technisch advies en training.

Ready to leave your mark?

(COMPANY NAME) Commodities Antwerpen is op zoek naar:
Labo medewerkers die wonderlijke dingen doen voor mens en leven:
Chemist / Laborant
Herken jij jezelf in het volgende profiel?
* Er is voor jou geen 'I' in team en als gestructureerde multitasker heb je tevens oog voor detail
* Een nieuwe uitdaging ga je niet uit de weg, sterker nog 'you love a challenge'!
* Je houdt van nauwkeurigheid en orde
* Nederland en Engels spreken en schrijven hebben géén geheimen voor je.
* Je Bachelor diploma heb je recent of al even op zak.
* Je hebt al een eerste werkervaring? Mooi maar zeker geen vereiste.
* Ben je daarenboven sterk communicatief, dan is dit een extra bonus maar zeker geen must!

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!
* Je volgt eerst een interne opleiding van 6 maanden, waarin je getraind wordt in een verscheidenheid aan technieken. Zo leer je al doende als chemist waar jouw interessegebied ligt en kun je je bij BV daar ook in specialiseren.
* Je wordt gekoppeld aan een gedreven Peter/Meter die je verder wegwijs kan maken in chromatografie - spectroscopie - rheologie - Xray -... technieken.
* Je voert analyses uit op verschillende producten en chemicaliën om zo feilloze certificaten te rapporteren naar Customer Service en onze klanten.
* In ons > 1000 m² operationeel en R&D labo (grootste labo in Antwerpen) kan je je verdiepen in een waaier aan technieken en meer dan 200 toestellen.

What is in it for me?
* Toffe collega's!
* Na 6 maanden opleiding ontwikkel jij je verder in jouw interessegebied/specialisatie
* Dynamisch shiftensysteem inclusief dagwerk, vroege, late, nacht - en weekendwerk
* Competitief salarispakket met bedrijfswagen na 6 maanden, maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering

Als grondstoffen worden verkocht of vervoerd, dan inspecteert (COMPANY NAME) als onafhankelijk inspectiebedrijf de lading. Het gaat bijvoorbeeld om ruwe olie, petroleumproducten, chemicaliën of gassen. Zowel de leveranciers als afnemers van deze producten vertrouwen op (COMPANY NAME) om de kwaliteit van het product te controleren en te garanderen. Als frontrunner in onze industrie werken we actief mee aan de energietransitie. Behalve de traditionele fuels hebben we in onze productportfolio een zeer uitgebreid gamma aan producten van de hernieuwbare en circulaire markt.
Wil jij ook wonderlijke dingen doen voor mens en leven?
ONS AANBOD

Een uitdagende en veelzijdige functie met ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvol en ambitieus team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 04 Nov 2023
Settore: Audit / Ragioniere
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
115.202 lavori e stage
in 150 Paesi
Registrati