Italiano
Accedi
Registrati
Lavoro Studi Lingue Per Aziende Chi siamo
 Italiano
Offerta
Inizio Lavoro Studi Lingue Per Aziende
Lavoro > Lavoro > Estetica > Paesi Bassi > Eindhoven > Offerta 

Shopmedewerker - Eindhoven Demer

Azienda non indicata
 Eindhoven, Paesi Bassi
Estetica, Olandese, Inglese
25
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Job Description

SHOP MEDEWERKER EINDHOVEN DEMER
DOEL VAN DE FUNCTIE
Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en ons merk ten volle ervaart! Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door iedere dag een unieke beleving te creëren voor zowel de klant als je collega's.
JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
* Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van verkoop en klantervaring te overtreffen.
* Je zorgt ervoor dat de shop er altijd op-en-top uit ziet en dat de schappen zijn aangevuld.
* Je levert excellente service aan onze klanten en handelt hierin volgens het (COMPANY NAME) DNA
* Je rapporteert aan de (Assistant) Shop Manager.
Voor jou als Shopmedewerker is er een belangrijke commerciële rol in onze shop weggelegd. Je laat onze klanten zien hoe je met weinig moeite een geluksmoment kunt creëren. Zo help je de klanten altijd op een vriendelijke manier, met aandacht en met een glimlach. Jij vertelt de klanten - onder het genot van een kopje (COMPANY NAME) thee - ons verhaal en dat van onze Rituelen. Je maakt contact en laat de klanten producten ervaren bij het water-eiland, waarmee je een unieke ervaring creëert. Ook ben jij degene die ervoor zorgt dat de shop er netjes en verzorgd uitziet, zodat onze klanten onze 'slow-down' filosofie ook écht ervaren. Je vult hierbij op tijd het wisselende productaanbod aan en zorgt dat onze klanten nooit voor een leeg schap komen te staan. Kortom: Jij bent een stijlvolle, servicegerichte en enthousiaste aanwinst voor het shopteam van (COMPANY NAME)!
WAT BRENG JIJ MEE?
* De juiste dosis commercie! Jij begrijpt dat het in de shop draait om verkoop, maar dat klanttevredenheid ons het meeste waard is.
* Een authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid: jij maakt onze klanten én collega's blij.
* Communicatief sterk: je durft lef te tonen en maakt makkelijk contact met anderen.
* Flexibel inzetbaar: jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.
Eerlijkheid: tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Dit is onderdeel van de procedure.
(COMPANY NAME) biedt jou een uitdagende en veelzijdige rol in een jong en enthousiast team. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van (COMPANY NAME) hebben we een onboardingprogramma genaamd 'Get Ritualized', dit geeft je een vliegende start aan het begin van jouw carričre. Daarnaast hebben wij een speciale (COMPANY NAME) Academy, waarin wij verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aanbieden.
WE ARE (COMPANY NAME)
"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO (COMPANY NAME).
Wij zijn een global brand sinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden. Vandaag de dag zijn er meer dan 730 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Ons doel is om 1.000 winkels te hebben in 2020.
Door onderdeel te worden van (COMPANY NAME), zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carričre op te bouwen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij (COMPANY NAME) vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.
(COMPANY NAME) FAMILIE!
Als jij degene bent die wij zoeken, twijfel dan niet en verstuur jouw sollicitatie. Wij zullen spoedig contact met je opnemen.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR (COMPANY NAME)
Slow down video

Job Location

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 17 Set 2020
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
48.643 lavori e stage
in 117 Paesi
Registrati   o Accedi
Utilizziamo i cookie per fornire servizi, personalizzare contenuti e annunci e analizzare il nostro traffico.  Saperne di piů.
Altre opzioni Accetto