Italiano
Accedi
Registrati
Lavoro Studi Lingue Per Aziende Chi siamo
 Italiano
Offerta
Inizio Lavoro Studi Lingue Per Aziende
Lavoro > Lavoro > Logistica/Supply Chain > Paesi Bassi > Amsterdam > Offerta 

Team Lead Internal Logistics

Azienda non indicata
 Amsterdam, Paesi Bassi
Logistica/Supply Chain, Olandese, Inglese
24
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Passie voor goed eten

Bij (COMPANY NAME) zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.
(COMPANY NAME) is op zoek naar jou!
Voor ons warehouse in Bleiswijk zijn we op zoek naar een enthousiaste Team Lead Internal Logistics die leiding gaat geven aan ons interne logistieke team. Als teamleider zorg je er met een positieve mind-set voor dat de werkzaamheden binnen Interne logistieke Team goed en veilig verlopen en heb jij een belangrijke rol bij het tijdig en compleet uitleveren van de maaltijdboxen aan onze klanten.
Je houdt je onder andere bezig met:
* tijdig en juist controleren van binnenkomende en weggezette goederen
* voorraad en fusten afhandeling
* uitvoeren van veiligheidsrondes
* onboarden en inplannen personeel
* contact met de uitzendbureaus over de planningen en kwaliteit van flexpool
* coaching, managen van verzuim en beoordelingsgesprekken
* monitoren en verwerken van gegevens (wms, tracking tool, etc.)
* waarborgen van veiligheidseisen en kwaliteitsdoelstellingen
* behalen van de KPI's en een dagelijkse rapportage aan andere teams
Ben jij onze perfecte nieuwe collega?
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende binnen de logistieke sector of een warehouse omgeving. Je hebt HBO-denkniveau, bent communicatief sterk en niet bang om de leiding te nemen en mensen aan te sporen. Je bent collegiaal, proactief, zit vol ideeën en bent daardoor een goede sparringpartner voor de Internal Logistics OPS Manager. Je bent georganiseerd, gaat zorgvuldig te werk, weet wanneer escalatie nodig is en houdt zonder moeite alle ballen in de lucht in een continu veranderende omgeving. Voor werken op wisselende tijden, inclusief weekenden, en in een gekoelde ruimte, 3℃ gemiddeld, draai jij je hand niet om. Verder spreek je goed Nederlands en Engels en heb je ervaring met het werken met data en Office. Tot slot ben je in het bezit van EPT, Heftruck,- BHV,- en Reachtruck Certificaat of bereid om een interne training hiervoor te volgen.
Wat hebben we jou te bieden?
* Een kans om serieuze impact te hebben op de professionalisering van de interne logistieke processen in ons warehouse in Bleiswijk;
* Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;
* De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;
* Lekkere lunches en sportactiviteiten zoals bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;
* Een tof kantoor in Bleiswijk met een fantastisch team!
* Korting op de (COMPANY NAME) Box;
* Je word financieel gecompenseerd voor je harde werk.
We horen je denken, wat te doen als ik interesse heb?
Nadat je hebt gesolliciteerd beginnen we met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons kantoor in Bleiswijk om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan ben je nogmaals welkom op ons hoofdkantoor om kennis te maken met de COO. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan!
En ja, heel belangrijk: diversiteit en inclusiviteit is erg belangrijk voor (COMPANY NAME). Daarom proberen wij onze teams zo samen te stellen, dat deze bestaan uit mensen met verschillende achtergronden, visies en skills. Alle keuzes binnen de sollicitatieprocedure zijn gebaseerd op kwalificaties, werkervaring en wat (COMPANY NAME) op dit moment nodig heeft.
Let's apply!
Leuk, goede keuze! Klik op de 'apply' knop hieronder en vul alle verplichte velden in. Zorg ervoor dat je CV en motivatiebrief zijn bijgevoegd en that's it! Sollicitaties via email worden niet in behandeling genomen.
We recruiten graag voor onze eigen vacatures. Mochten we toch hulp nodig hebben, dan benaderen we graag zelf de juiste partij.

Are you up for a challenge

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 24 Set 2020
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
53.252 lavori e stage
in 122 Paesi
Registrati   o Accedi
Utilizziamo i cookie per fornire servizi, personalizzare contenuti e annunci e analizzare il nostro traffico.  Saperne di piů.
Altre opzioni Accetto