Italiano
Accedi
Registrati
Offerta
Inizio Lavoro Studi Lingue Per Aziende
Lavoro > Lavoro > Risorse Umane > Paesi Bassi > Arnhem > Offerta 

Meettechnicus

Azienda non indicata
 Arnhem, Paesi Bassi
Risorse Umane, Olandese, Inglese
28
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Functieomschrijving

Als meettechnicus zit je niet stil, je reist het hele land door of zelfs over de hele wereld om zo op verschillende locaties, en voor verschillende opdrachtgevers, emissiemetingen uit te voeren. De emissiemetingen worden uitgevoerd in verschillende teams. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de metingen. Die verzorg je van begin tot eind. Je bouwt de meetopstelling op, voert de metingen uit en na afloop zorg je ervoor dat de appartuur weer meetklaar wordt gemaakt voor de volgende opdracht.
Onze meettechnicus Lelia geeft je graag een kijkje in haar dag:
'Vandaag begint mijn werkdag om 7 uur. Samen met mijn collega rijd ik met de meetapparatuur richting de meetlocatie. Die locaties varieren enorm. Van een geurtjes fabriek, een pizzeria, een raffinaderij, een binnenvaartschip of zelf een verbrandingsinstallatie. Ik ben al bij veel verschillende bedrijven binnen geweest!
Voordat we naar de meetlocatie gaan, hebben we alles goed voorbereid. Zo hebben we bijvoorbeeld contact met de klanten en maken afspraken over de te nemen maatregelen om op de locatie te kunnen meten.
Bij de emissiemetingen is een palet aan metingen die we uitvoeren. We moeten dus erg goed kijken wat we voor welke meting nodig hebben. Organiseren en communiceren vind ik dan ook erg leuk.
We werken vaak buiten en/of op hoogte. Ik vind het prettig dat ik fysiek bezig ben. Stilzitten is niets voor mij. Tijdens de meting houd ik nauwkeurig bij wat de waarden zijn en of dit de verwachting is.
De meting is klaar. We kalibreren de analyzers en ruimen alles op. De gegevens verwerken we op een later tijdstip en dit werken we uit in een rapportage. We keren weer terug naar het kantoor in Arnhem. De werkdag zit er weer op.'

Functie-eisen

Om de functie van meettechnicus goed uit te kunnen voeren, vragen we een afgeronde technische MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van chemie, procestechniek of milieu.
Daarnaast beschik je over :
* Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
* Een flexibele werkhouding ten opzichte van locatie en tijden;
* Rijbewijs B (rijbewijs B-E of C is een pre);
* Een VCA certificaat (of ben je bereid om deze te behalen)
Als persoon ben jij iemand die:
* Een hoog kwaliteits- en veiligheidsbesef heeft;
* Geen hoogtevrees heeft;
* Die flexibel is;
* Een leuke collega is, je bent collegiaal ingesteld;
* Je leergierig en enthousiast is.
* De mogelijkheden heeft om regelmatig in hotels te overnachten.

Aanvullende informatie

(COMPANY NAME) biedt een afwisselende en zelfstandige baan in een interessante en dynamische werkomgeving. Verder besteden wij veel aandacht aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. In ongeveer 1 - 2 jaar tijd leiden we je op tot volwaardig meettechnicus. Je wordt on-the-job opgeleid door je ervaren collega's. Daarnaast krijg je ook de nodige trainingen en cursussen aangeboden. Zo kan jij op termijn zelfstandig emissiemetingen uit voeren.
Naast een uitdagende functie kunnen we jou het volgende bieden:
* Marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en opleidingsniveau;
* Een fulltime functie voor 40 uur, minder is bespreekbaar tot een minimum van 32 uur;
* Een aanstelling met uitzicht op vast dienstverband;
* Collectieve zorgverzekering met korting op basispakket en aanvullend pakket;
* Naast een fysieke functie een interessant sport- of fietsplan.
Wij maken graag kennis met jou! Twijfel je of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze corporate recruiter, Kelly van Oosten via de 'Ik ben geïnteresseerd' button.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv's aan (COMPANY NAME), zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van (COMPANY NAME) beschouwd. (COMPANY NAME) is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.

Standplaats vacature

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 12 Ago 2020
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
43.634 lavori e stage
in 118 Paesi
Registrati   o Accedi
Utilizziamo i cookie per fornire servizi, personalizzare contenuti e annunci e analizzare il nostro traffico.  Saperne di più.
Altre opzioni Accetto