Italiano
Accedi
Registrati
Offerta
Inizio Lavoro Studi Lingue Per Aziende
Lavoro > Lavoro > Governo > Ungheria > Budapest > Offerta 

Future Potentials

Azienda non indicata
 Budapest, Ungheria
Governo, Ungherese
137
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Ligne de serviceInternal Firm Services

IndustrieNot Applicable

SpécialisationIFS - Human Capital (HC)

Niveau de managementAssociate

Description du poste & résumé

Magyarországon két irodánk - Budapesten és Győrben -, közel 1000 szakértője három üzletágban fókuszál arra, hogy ügyfeleink számára igazán személyre és vállalatra szabott megoldásokat nyújtsunk:

* Audit üzletágunkban könyvvizsgálatot, és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat végzünk, akár folyamat- és informatikai átvilágításokkal;
* Adó és jogi szolgáltatásokkal foglalkozó üzletágunk - ahogy nevében is szerepel - leginkább adózási és jogi kérdésekben áll ügyfeleink rendelkezésére;
* Advisory területünk pedig sokféle szolgáltatást fed le: stratégiai tervezéstől, beruházások támogatásán át a turisztikai jellegű tanácsadásig számos projekten dolgozunk.

Igazán színes csapat vagyunk tehát, munkatársaink különböző háttérrel és szemlélettel rendelkeznek, vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cégként pedig arra törekszünk, hogy a hazai gazdasági élet aktív szereplői és véleményformálói legyünk. Nemzetközi színvonalú szolgáltatásunk mellett büszkék vagyunk fenntartható és etikus stratégiára építő működésünkre.

Ez nem egy hagyományos álláshirdetés. Ezt a "pozíciót" azért hoztuk létre, hogy akkor is lehetőséged legyen önéletrajzodat eljuttatni hozzánk, ha éppen nem találsz olyan álláslehetőséget, mely érdeklődésednek és eddig szakmai tapasztalatodnak teljes mértékben megfelel.

Mielőtt azonnal rányomnál a "jelentkezem" gombra, kérjük olvasd el az alábbiakat és ennek megfelelően mérlegeld, hogy érdemes-e most jelentkezned.

Mikor lehet hasznos ide feltöltened a jelentkezésed?
* Ha rendelkezel számunkra releváns egyetemi/főiskolai - preferáltan gazdasági, jogi, informatikai képzésben szerzett - diplomával VAGY aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel és gyakornok szeretnél nálunk lenni
* Folyékonyan beszélsz angolul
* Rendelkezel olyan tapasztalattal, mely a fentebb említett területekhez kapcsolható (amennyiben nem gyakornok szeretnél lenni)
* Ha többször átnézted honlapunkon az összes nyitott álláslehetőségünket, és éppen nem találtál olyat, amely neked releváns lehet
* Ha szeretnéd, hogy legyen nálunk önéletrajzod az elkövetkezendő néhány hónapra, és kollégáink egyszerűen megtaláljanak

Mikor NEM érdemes ide is jelentkezned?
* Ha jelentkeztél korábban vagy akár ezzel a jelentkezéssel párhuzamosan BÁRMELYIK másik hirdetésünkre honlapunkról. Amennyiben a jelentkezés során jóváhagytad, önéletrajzodat az adott keresés lezárultát követően más kereséseknél és láthatjuk - így meg fogjuk találni az anyagodat, ha új keresésünk nyílik, vagyis nincs szükség a jelentkezésed duplikálására.
* Ha aktívan keresgélsz, azt javasoljuk, hogy térj vissza rendszeresen karrier-oldalunkra, mert nyitott kereséseink heti rendszerességgel frissülnek. Ebben az esetben megtalálhatod azt a pozíciót, mely leginkább Neked való lehet.

Fontos: Munkatársaink rendszeresen nézik a jelentkezéseket, viszont megkeresni csak akkor tudunk, ha önéletrajzod illetve szakmai háttered minden tekintetben megfelel szakmai vezetőink elképzeléseinek. Egyéb esetben a jelentkezésed státuszáról automatikus rendszerüzenetben értesülhetsz.

A hatályos adatvédelmi szabályaink itt is érvényesek, ugyanakkor szeretnénk jelezni, hogy jelen esetben az önéletrajzokat (egyéb konkrét álláshirdetéseinkre beadott pályázatoktól eltérően) félévente töröljük rendszerünkből.

Reméljük, lesz lehetőségünk együttműködni a későbbiekben.

Éducation (si vide, diplôme et/ou domaine d'études non précisé)Degrees/Field of Study required:

Degrees/Field of Study preferred:

Certificats (si vide, certificats non précisé)

Langues requises (Si vide, langues requises pas spécifiées)

DéplacementsNot Specified

Disponible pour le parrainage d'un permis de travail ?No

Une autorisation du gouvernement est-elle requise ?No

Échéance de publication du poste ŕ pourvoir

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 26 Set 2020
Lingue: Ungherese
Registrarsi
47.720 lavori e stage
in 117 Paesi
Registrati   o Accedi
Utilizziamo i cookie per fornire servizi, personalizzare contenuti e annunci e analizzare il nostro traffico.  Saperne di piů.
Altre opzioni Accetto