Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Stage > Ingegneria > Paesi Bassi > Utrecht > Offerta 

Meewerkstage Weg & Rail

Azienda non indicata
Paesi Bassi  Utrecht, Paesi Bassi
Stage, Ingegneria, Olandese, Inglese
15
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Ben jij een enthousiaste student civiele techniek met affiniteit voor infrastructuur die het ontwerp vak wil leren?
Wat ga je doen?
De adviesgroep Weg & Rail heeft als hoofdtaak om de ontwerpen van het civiele deel van de wegen en het spoor te maken. Wij zorgen dat de wegen en sporen juist gepositioneerd zijn en op de juiste manier aangesloten kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de gewenste snelheden gereden kunnen worden Ún de comforteisen van de reizigers worden gehaald. Ook ontwerpen wij het bovenleidingsysteem. Uiteraard doen we dit niet alleen. Samen met andere disciplines komen we tot een integraal ontwerp.
We werken voor diverse klanten in Nederland (Rijkswaterstaat, ProRail en de regionale weg- tram- en metrobeheerders), maar ook regelmatig voor buitenlandse spoorbeheerders. We hebben goede connecties met klanten en collega's uit Engeland, AustraliŰ, BelgiŰ en het Midden-Oosten. Naast het ontwerpen voor de spoorbeheerders helpen we ook aannemers met het uitwerken van het voorontwerp via een definitief ontwerp naar een uitvoeringsontwerp.
Naast de harde techniek is er ook veel aandacht voor de processen om tot een goed ontwerp te komen. Daarin komen projectmanagement, tijdmanagement en risicomanagement uiteraard aan bod.
De laatste jaren hebben we aan vele toonaangevende projecten mogen meewerken zoals:
* Sunijlijn
* PHS Nijmegen
* Zuidasdok
* Uithoflijn
* Station Eindhoven
* Spoorbrug Zuidhorn
* Verbreding A27 traject Houten-Hooipolder
* A4 Haaglanden-N14
* A28 knooppunt Hoevelaken
Wij zijn continu bezig om ons ontwerpproces te verbeteren. We werken steeds meer met BIM (Bouwwerk Informatie Model) & SE (Systems Engineering) en willen dit verder uitwerken in ons ontwerpproces. Daar kunnen we jouw hulp voor gebruiken! De stage is beschikbaar bij het team wegen of team rail. We zoeken op deze vacature stagiairs voor het onderdeel wegen, voor het onderdeel baan & spoor en een voor het onderdeel bovenleiding. Dit biedt ook een mooie kans om met de andere stagiairs samen op te trekken en kennis te delen.
Ben jij op zoek naar een leuke meewerkstage, en ben jij die enthousiaste student die wij zoeken?

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die accuraat werkt. Je vindt het leuk om na te denken over ontwikkelingen in het ontwerpproces en daar een actieve bijdrage aan te leveren. Uiteraard zorgen wij dat je hiervoor ook precies weet hoe het ontwerpproces verloopt door te zorgen dat je hier ook in meedraait.
Jouw profiel:
* Je zit in het tweede of derde jaar van je hbo-opleiding Civiele Techniek, Built Environment of gelijkwaardige opleiding;
* Heldere communicatie in woord en geschrift zowel Nederlands als Engels;
* Je houdt van samenwerken en durft te vertellen wat je van dingen vindt;
* Behendigheid met ontwerpprogramma's als AutoCAD, Civil 3D, Infraworks, Dynamo, OpenRail en/of OpenRoad.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt het je een leuke uitdaging om binnen een internationaal bedrijf ervaring op te doen? Solliciteer dan snel om in aanmerking te komen voor deze stage. We lezen graag jouw voorkeur voor het ontwerpen van spoor, wegen of bovenleiding in jouw motivatiebrief.
Sluit deze stage toch niet helemaal aan bij wat je zoekt? Je kunt ook altijd een open sollicitatie indienen voor een stage- of afstudeerplek.

Wat bieden wij?
Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie 'Improving quality of life'. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze (COMPANY NAME) cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.
(COMPANY NAME) biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. De inhoud van de opdracht bepalen we samen. Tijdens je stage mag je je werk flexibel indelen op verschillende locaties en werktijden. Daarnaast leer je collega's beter kennen door deel te nemen aan activiteiten van bijvoorbeeld de actieve jongerenvereniging The Young Part. Veel stagiairs/afstudeerders groeien door naar een junior positie. In de blogs lees je hoe zij hun werk als Arcadiaan ervaren. Leren bij (COMPANY NAME) betekent ook dat je een stagevergoeding krijgt. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Blom, campus recruiter, via telefoonnummer +316 299 043 61 of via femke.blom@(COMPANY NAME).com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton op careers.(COMPANY NAME).com. Solliciteren via de mail is niet mogelijk.

Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button "direct solliciteren" een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
* Reden sollicitatie
* Maximale reisbereidheid
* Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
* Taalbeheersing
Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-FB1 stage afstuderen internship #internshipNL

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 23 Mag 2024
Tipo di impiego: Stage
Settore: Materiali di base / Edilizia
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
113.696 lavori e stage
in 149 Paesi
Registrati