Italiano
Accedi
Registrati
Offerta
Inizio Lavoro Studi Lingue Per Aziende
Lavoro > Stage > Logistica/Supply Chain > Paesi Bassi > Amsterdam > Offerta 

Operations Intern

Azienda non indicata
Amsterdam, Paesi Bassi
Stage, Logistica/Supply Chain, Olandese, Inglese
25
Visite
1
Candidato
Registrarsi
o Login per iscriverti

Descrizione del lavoro:

Operations intern

Waarom (COMPANY NAME)?
Wanneer je denkt aan (COMPANY NAME), denk je waarschijnlijk aan goed eten bezorgd krijgen bij jou thuis en dat in minder dan een half uur. Geweldig toch? Maar achter de schermen gebeurt er nog veel meer. Het begon allemaal met onze oprichter Will, die meer dan 5 jaar geleden in Londen kwam en het bijna onmogelijk vond om een maaltijd van goede kwaliteit thuis te laten bezorgen, ondanks het grote aanbod van goede restaurants in de stad. Nu, 5 jaar later, zijn wij er en werkzaam in 13 landen met meer dan 50.000 riders die bestellingen uitvoeren vanuit 50.000 restaurants in meer dan 200 steden wereldwijd.

Wij willen hét bedrijf zijn waar je aan denkt als je aan eten denkt- de app waar je naartoe gaat wanneer je zin hebt in eten. Wij veranderen de manier waarop mensen over eten denken en bieden hen onbeperkt toegang tot verschillende keukens en restaurants waardoor koken wordt omgezet van een klus naar een keuze. Zo krijgt iedereen de vrijheid om te eten wat ze willen, wanneer ze willen en waar ze dat willen.
Wij werken met riders, restaurants en consumenten. Wij opereren in een van de meest complexere markten van de wereld en doen dit in real time. Miljoenen klanten en duizenden restaurants en riders vertrouwen erop dat zij binnen een milliseconden worden gematched. Het algoritme achter deze markt is het geheime recept waarmee wij onze bestellingen kunnen leveren in minder dan 30 minuten.

En we zijn pas net begonnen
De mogelijkheden voor (COMPANY NAME) zijn enorm. De wereldwijde voedselmarkt wordt momenteel geschat op EUR8,5 biljoen, maar daarvan is slechts 1% online. Vergelijk dit met de digitale revolutie van talloze andere industrieën - van het bankieren en reizen tot retail en communicatie - het is duidelijk dat onze reis in de voedingssector nog maar net is begonnen. Wij zijn een miljardenbedrijf dat elk jaar meer dan verdubbeld is. (COMPANY NAME) kwam bovenaan in de FT lijst van Europa 1000 snelst groeiende bedrijven in 2018. Daarnaast waren wij het eerste bedrijf dat Deloitte's 'UK Top 50' twee jaar op rij heeft gewonnen.

De rol
Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is de afdeling Operations. Het Operations team is de backbone van (COMPANY NAME) NL en zorgt ervoor dat iedereen die eten bestelt dat ook binnen de gestelde tijd warm thuis krijgt! Om dit voor elkaar te krijgen zijn er enkele belangrijke processen. Ten eerste zorgen we ervoor dat de algoritmes en voorspellingsmodellen goed werken in NL met als doel dat het aantal bestellingen altijd in balans is met het aantal freelance riders dat werkt. Ten tweede zorgen we continue voor een nieuwe aanwas van freelance Riders die met (COMPANY NAME) willen werken en ondernemen initiatieven om ervoor te zorgen dat ze blij zijn door met ons te werken. Denk aan: hen helpen bij vragen, kortingen regelen waarvan ze gebruik kunnen maken en face-2-face momenten om elkaar beter te leren kennen. Aangezien we hard groeien willen we upscalen binnen Operations. Daarom zijn we op zoek naar een analytische Operations Intern die voornamelijk op de insights & data kant een bijdrage kan leveren.

Verantwoordelijkheden
De verantwoordelijkheden van de Operations Intern zijn:
* Deep dive in the data om het proces van bezorging te optimaliseren;
* Ervoor zorgen dat alle riders met plezier op de fiets zitten;
* Het begeleiden van ons netwerk van duizenden freelance riders;
* Eigen projecten beheren.

Requirements
Wij zijn op zoek naar iemand die:
* Analytisch sterk is;
* Ingeschreven is aan een Hogeschool of Universiteit, we staan open voor alle studierichtingen;
* Een ondernemende houding en denkwijze heeft;
* Het leuk en uitdagend vindt om deel uit te maken van een snel ontwikkelend bedrijf en dit tempo aankan. Geen dag bij (COMPANY NAME) is namelijk hetzelfde;
* Niet bang is zijn/haar eigen ideeën en mening naar voren te brengen;
* Vloeiend Nederlands en Engels spreekt.
* Voor een periode van 3 - 6 maanden;
* Start vanaf begin februari 2020 of later.

Benefits
Uiteraard hebben wij jou ook wat te bieden:
* Het beste eten van Amsterdam;
* Een unieke ervaring bij een jonge, ambitieuze, internationale en snelgroeiende startup;
* Een stagevergoeding van EUR400,- bruto per maand;
* Een werkplek in het centrum van Amsterdam

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 12 Dic 2019
Tipo di impiego: Stage
Durata di lavoro: 0 mesi
Lingue: Olandese, Inglese
Login per iscriverti o salvare questa offerta
INSCRIVITI se non hai ancora un account
58.510 lavori e stage
in 137 Paesi
Registrati   o Accedi
Utilizziamo i cookie per fornire servizi, personalizzare contenuti e annunci e analizzare il nostro traffico.  Saperne di più.
Altre opzioni Accetto