Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Sales > Belgium > View Offer 

SAAS Sales Development Representative

Company not shown
Belgium  Belgium
Sales, Dutch, English
16
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Take a step forward and let (COMPANY NAME) surprise you.
Every day, we deliver innovative solutions to improve the life of millions of people, connecting employees, companies, and merchants all around the world.
We know there are hundred ways for you to grow. With us, you will expand your skills in a multicultural, challenging, and dynamic environment.

Dare to join (COMPANY NAME) and get ready to thrive in a global company that will offer you endless opportunities.

(COMPANY NAME) is all about meritocracy. You come as you are, and you contribute. Indeed, the (COMPANY NAME) Group recognizes, recruits and develops all talents and singularities.
We are committed to preventing all forms of discrimination and to providing all our candidates with equal opportunities regardless of their gender and gender expression, disability, origin, religious belief and sexual orientation or any other criteria.

Bij (COMPANY NAME) worden we gedreven door onze missie om "van de wereld een betere plek om te werken te maken". Over de hele wereld werken meer dan 750 van ons samen om dit tot leven te brengen door middel van onze producten en technologie. Wij helpen onze meer dan 4000 klanten en hun leiders bij het transformeren van de employee experience om toptalent aan te trekken, te binden en te behouden door middel van employee benefits, strategische beloning en erkenning, welzijn en nog veel meer.

Jouw rol in onze missie
Onze missie is om van de wereld een betere plek om te werken te maken en om deze missie te bereiken moeten we zinvolle en boeiende gesprekken met potentiële klanten creëren. De rol bestaat uit het in contact brengen met HR professionals om hun bedrijf, uitdagingen en belangrijkste doelstellingen te begrijpen om zo een gesprek te starten over hoe de technologie van (COMPANY NAME) hen zou kunnen helpen. Het doel van een Sales Development Representative is het ontwikkelen van kwalitatieve sales gekwalificeerde leads om de sales pijplijn op te bouwen.

Flexibel, hybride werken:
Je kunt ons kantoor gebruiken zoveel als je wilt; minimaal werk je in deze functie minimaal 1-2 keer per week vanuit ons kantoor in Brussel of Antwerpen.
Enkele van je verantwoordelijkheden en kerntaken zijn:
* Het ontwikkelen en implementeren van creatieve en vooruitstrevende manieren om onze prospects te benaderen via kanalen zoals video, LinkedIn, e-mails op maat en post.
* Een SaaS-verkoopmodel toepassen op je benaderingsstrategie
* Relaties onderhouden (intern + extern) om een sterke pijplijn van nieuwe zaken op te bouwen en de betrokkenheid bij prospects hoog te houden.
* Voer een behoeftenanalyse op hoog niveau uit tijdens een ontdekkingsgesprek om de belangrijkste uitdagingen van de organisatie op het gebied van mensen aan het licht te brengen
* Je gesprek aanpassen om de producten van (COMPANY NAME) te bespreken die kunnen helpen bij het oplossen van de belangrijkste uitdagingen.
* Afspraak maken met (COMPANY NAME) Consultant om gesprek en relatie voort te zetten
* Behalen van afgesproken kwartaal KPI's
* Opbouwen van sterke relaties met de onderzoekers, sales consultant en de bredere business
* Ontwikkelen en onderhouden van een gedetailleerd begrip van onze producten, de concurrentie en de HR industrie
* Assisteren bij het ontwikkelen van het (COMPANY NAME) merk in België (inclusief social selling)
* Bijwonen van netwerkevenementen om business development te stimuleren + extern netwerken
* Salesforce nauwkeurig invullen en onderhouden

De ervaring en belangrijkste vaardigheden die je hebt:
* Ervaring in B2B-oplossingprospectie (idealiter Saas: Software as a Service), tenminste 2 jaar, ideaal 5 jaar of meer
* Ervaring in inside sales tenminste 2 jaar, ideaal 5 jaar of meer
* Ervaring met prospects van 100+ werknemers
* Sterke schriftelijke en verbale communicatievaardigheden
* Veel aandacht voor detail
* Beheren en onderhouden van een gezond accountbestand/gebied
* Vermogen om inzicht te gebruiken en effectieve oplossingen te leveren in een consultatieve benadering
* Vloeiend in het Nederlands met een goed niveau in het Frans (mondeling) en het Engels

Comfortabel zijn. Jou zijn.
Bij (COMPANY NAME) willen we dat al onze medewerkers zich op hun gemak voelen om hun passie, creativiteit en individualiteit naar het werk te brengen. We waarderen alle culturen, achtergronden en ervaringen, omdat we echt geloven dat diversiteit innovatie stimuleert. Laat jezelf zien, sluit je aan bij onze gemeenschap en help ons de wereld een betere plek om te werken te maken.

Wij nemen BETER personeel aan.
Van extraatjes tot mensen, onze BETTER-aanpak bij het aannemen van personeel levert ons meer vertrouwen, gelukkigere mensen en meer talent van wereldklasse op die ons helpen om van de wereld een betere plek om te werken te maken.

Apply now and Vibe with Us

Source: Company website
Posted on: 03 Mar 2024
Industry: Banking / Finance
Languages: Dutch, English
Register
114.142 jobs and internships
in 150 countries
Register